Sivut

sunnuntai 19. elokuuta 2012

Juthbackan löydöt

Juthbackasta tarttui muutama asia matkaan. Tällaista retrohepoa olen vähän tytölle metsästellytkin ja se tarttui matkaan poislähtiessä. Mietin, että maalaisinko tämän keltaiseksi, mutta en taida raaskia. Keinuhevonen on kaunis tuollaisenaan. Hinta oli 15e.

Ruskeita vanhoja pulloja vähän metsästelin, mutta monessa pöydässä näille oli osattu hintaa laittaa. Tämä maksoi kuitenkin vain 3e. Mitähän näissä on aikoinaan myyty? Muistaakseni mummolla oli tällainen iso ruskea pullo, jossa sanottiin olleen lehmille lääkettä.

Teräskulhoja löytyi 2e/kpl. Nämä menee ihan käyttöön.

Viimeisimpänä, mutta ei vähäisimpänä löysin myös Harry Potterin ja kuoleman varjelukset ruotsiksi! Hintaa tälläkin vain 2e. Potterit on helppoja lukea ruotsiksi.

Siinäpä ne! Viikonloppu oli ihana ja kelit kohdillaan. Oon ihan just antanut tällekin päivälle kaikkeni ja meen nukkumaan. Katottiin miehen kanssa vielä sunnuntain päätteeksi Nälkäpeli meidän uudelta Sonera Viihde-multimediasupersysteemiltä. Siis vuokrattiin leffa netistä ja katottiin! Hurjan näppärää. Leffa oli ihan ok. Nyt unta!

1 kommentti:

  1. Ihana keinuhevonen! Ja ihana Juthbacka, oon kerran käynyt ja oli kyllä huisia. Osa tavarasta hullun kallista, osa sikahalpaa, kun joku halusi "roinasta" eroon. Toisen roina on toisen aarre :)

    VastaaPoista