Sivut

torstai 2. elokuuta 2012

Pekonin ja kukkakaalin pyhä liitto

Sannin reseptinurkasta terve! Kyllästyttääkö perunasalaatti? Täällä on vedetty taas riittämiin uuden sadon perunoita, joten vaihteeksi kaalta. Tein kukkakaalipekonisalaattia majoneesi-smetana -kastikkeella. Koska vannon kaiken itsetehdyn nimeen, niin tein myös majoneesin itse. Ei olis kannattanut, sillä se juoksettui. Maku oli kuitenkin ok, joten heitin majoneesin smetanan sekaan (ei olis kannattanut sekään, muuttui hassun näköiseksi). Suosittelen siis kaupan majoneesia :) Nyt jälkikäteen muistelisin, että liittyykö juoksettuminen ja ukkonen jotenkin toisiinsa? Kuinka vaan, tässä suurpiirteinen resepti:

Kukkakaali-pekoni-salaatti1 kukkakaali
1 pekonipaketti
1 punasipali
viinirypäleitä sen verran mitä kaapista löytyy. alle 500 g.
Annos majoneesia ja purkki smetanaa tai kermaviiliä.
Paloittele kukkakaali, silppua sipali, puolita viinirypäleet ja paista + silppua pekoni. Läträä majoneesin ja maitojutun kanssa yhteen. On hyvää kaiken kanssa.

Tyttö viihtyy ihan hyvin lattialla kun paloittelen asioita. Huuto alkaa yleensä siinä vaiheessa kun jotain kriittistä on tapahtumassa, esim. riisit kiehumassa pohjaan.

Se on söpö. Sanon, vaikka oon vähän jäävi. Kuvanoton jälkeen lähdettiin päikkärikävelylle.

Tehkää lapsia, ne on söpöjä. Ja tehkää tätä salaattia, koska pekoni on hyvää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti