Sivut

tiistai 30. lokakuuta 2012

Jotain kivaa talveksi


Mun tekis mieli ostaa vaatteita, mutta koska toteutan yhteiskunnalle helevetin tärkeää duunia kotona ja suunnittelen sitä hoitovapailua ja tarvitaan tänne kotiin yks telkkari lisää, niin parempi olis unohtaa huvishoppailut. 
 Kirpparien kiertäminen on halpaa huvia ja sitä oonkin harrrastanut kun on sattunut kirppa eteen. Joskus kuitenkin tekis mieli jotain upouutta! Koska näillä leveyksillä ikkunashoppailu on nopeasti hoidettu, niin oon selaillut nettikauppoja haaveillen. Haaveillen alennusmyynneistä!
 Katselin läpi jokaisesta kaupungista löytyvien vaateketjujen nettivauvanvaatetarjonnan. Henkkamaukka tarjoilee hempeää pikkupinkkiä neideille ja villaneulosta herroille. Sukupuolet on eroteltu vauvasta lähtien. KappAhlissa juhlivat kuosit, mutta jotenkin ei nyt mun makuun oo niissä bileissä mitään. Seppälän Baby-mallistoa olen jo kertaalleen hehkuttanut, ja vaikka printeistä tykkäänkin, niin värit oli syysmallistossa jotenkin semmosia että en tiiä miten yhdistäisin niitä.
 Erityisesti kuitenkin tän hetkisestä tarjonnasta tykästyin Lindexiin. Siellä on näköjään myös edullisimmat klassikkobändibodyt, paljon kivoja housuja (mm. mustat raitaleggarit) sekä terällisiä yöpukuja. Tykkään pukea lapsen yöksi yöppäriin, jossa on jalkaterätkin yhtä onepieceä. Meidän maalämmitetty talo on vähän vetoinen ja tuntuu että tytön tassut on aina kylmät. Muilla ketjuilla ei muuten terällisiä yöppäreitä ollut juuri nyt.
 Oon tällä hetkellä ihastunut raitaan, tähtiin, mustavalkoisuuteen, bändipaitoihin, hassuihin eläimiin, rokkihommiin, retroleluihin ja punaisiin juttuihin. Lapseni tykkää helistimistä ja perunakukkakaalista. Ja oikeasti vaatteille ei ole tarvetta. Tai aion ostaa kyllä jotku kivat uudet legginssit tytölle kun seuraavan kerran päästään kylille, koska vanhoissa vilkkuu nilikat!

Kuvat Lindexin sivuilta ilman korvausta pöllittyjä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti