Sivut

maanantai 22. lokakuuta 2012

Vauva kantorepussa

Huonot vanhemmat kantaa lasta väärin pitkin tuntureita.

Hankin lähes ensiteoiksi vauvalle kantohommiin Manduca-kantorepun. Sitä on kehuttu ja se on toiminut kuin unelma. Hätäisenä äitiharjoittelijana en ole lukenut pahemmin ohjekirjaa tai katsellut mitään ohjevideoita. Videoita Manducan käyttöön löytyy Youtubesta ihan älyttömästi, suosittelen :)

Tajusin, että me ollaan käytetty Manducaa aivan väärin. Lapsen jalat on näin ensimmäiset puoli vuotta sullottu kantoreppuun sillä tavalla sykkyrään, sikiöasentoon. Kylläpä tuli makia huonoäiti-fiilis, kun katselin noita videoita. No, ehkä se ei tästä nyt saa ikuisia vammoja.

Syy, miksi oon viime aikoina kanniskellut tyttöä enemmän, on rikkoutuneessa Ora Taiga-yhdistelmävaunujen rattaassa. En oikein tiiä että saadaanko takuuseen uusi, vai miten tää nyt menee. Sähköpostia on kuitenkin lähetelty ostoliikkeeseen puolin ja toisin ja nyt odotellaan. Manducan kanssa pääsee kuitenkin mukavasti kävelylle, varsinkin metsään. Kelit on kuitenkin nyt viilentyneet ja nyt ihmettelen että mitähän tuolle lapselle pukis päälle että tarkenis olla kannettavana. Sain äitiysryhmästä huippuvinkin kantopaneelista, jonka laitoin välittömästi tilaukseen. Koska tilaus ei ehdi seuraavan puolen tunnin aikana perille, niin tänään taidan pukea typylle äitiyspakkauksen toppiksen ja sitten painutaan metsään.

Nyt se heräs. Moro!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti