Sivut

maanantai 19. marraskuuta 2012

"Tahrat kertovat elämästä"


Tein tässä jokunen ilta sitten annoksen mustikka-vadelmakiisseliä. Tässä on maisteltu purkillinen sitä välipalaksi. Koostumukseltaan kiisseli oli turhan letrua, mutta maistunee puuron kanssa. Tosin värillinen puuro = vaatteidenvaihto. Sotkun vuoksi puurot on syöty omenahillon kera, niin ei heti aamusta tarvi kamppeita vaihtaa kun eihän sinne suuhun ihan joka lusikallinen osu.

Tahroista tuli mieleen, että laitoin tänne blogiin parit bannerit vähänniinku kokeeksi. Niitä saa klikkailla, ja ehkä jopa shoppailla ankarasti sitten. Bannerimainonta ei mua ainakaan henkilökohtaisesti haittaa nettisivuilla, mutta jotenkin vierastan blogeja, joissa on hulluna tekstilinkkejä nettikauppoihin itse blogitekstissä. Mietin tämmöisen toteuttamista, mutta mietin myös että miten sen tekisin sillai blogijournalistisessa mielessä fiksusti. Ammatillisessa mielessä tämäntyylinen mainonta on kiinnostanut mua pitkään ja halusin kokeilla myös siksi, että näkee miten homma toimii ja mikä toimii. 

Toinen asia mikä epäilyttää ihan hulluna, on nimen ja kuvien julkaisu. Joissakin seuraamissani äitiysblogeissa on kovastikin rajattu lapsen näkymistä kuvissa ja samoin nimen. Poistan siis hakukoneitten vuoksi tytön nimen täältä, niin ei ainakaan sanahaussa tule vastaan. Myös vesileiman käyttöä kuvissa olen miettinyt, mutta naama näkyköön, koska haluan itekin katsella tuota söpöläistä kun kirjoittelen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti