Sivut

keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Himmeli!

Lapsi nukkuu päikkäreitä, vieläkin! Olen ehtinyt tekemään sen vuoksi hirveen paljon asioita: tärkeitä juttuja ja sitten paljon turhaakin. Turhuudeksi voi ehkä laskea sen, että kuvailin vähän asioita tuolla keittiö-olkkarissa. Ja käsittelin ne kuvat. Ja nyt kirjoitan niistä postauksen. Ja sen jälkeen meen laittaan vasta pyykkikoneen pyörimään :)Käytiin lauantaina pyörähtämässä Kokkolassa ensin vauvauinnissa ja sitten nopeasti Chydeniassa popup-myymälä Himmelin avajaisissa. Ostin kortteja ja sitten aikaisemmin olen saanut Annalta nuo sälekorit, jotka ovat Himmelissä myynnissä. Mulla ei ollut kameraa mukana ja muutenkin sitä porukkaa oli ihan pipona liikenteessä ja tuntui, että kaikki oli Himmelissä. Tuolta Himmelin FB-sivuilta ainakin löytyy yleiskuvia myymälästä. Kehyksessä PaaPii-designin kortteja. Haluan muuten lisää kettujuttuja.


En sano, että keräisin tiskiharjoja, vaan ostan kivan värisiä harjoja kun niitä eteen tulee. Aikaisemmin harjat oli maljakossa, mutta säleboksi on niille just sopiva säilytyspaikka tiskialtaan vieressä.


Nämä kortit oli pietarsaarelaisen Johanna Högvägin.


Yksi kori löytyy myös meidän minikokoisesta vessasta. Saippuapullon etiketti oli ruma, mutta nyt se on piilossa. Ai, että pitäisikö myös vessan kaakelit vaihtaa? Kyllä, olen samaa mieltä!

Himmelissä oli muuten myyntipöydät kuormalavoista. Se lienee universumin tapa kertoa, että terassin sohva on toteutettava niistä, kuten jo suunnittelin syyskuussa.

Aamulla muuten pakkaan itseni ja vauvan autoon ja suuntaan Vaasaan pariksi päiväksi hengailemaan toisten nurkissa - ihan muuten vaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti