Sivut

sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Omat Android-lempiapplikaationi

Google Play-kaupan selailun voisi lisätä harrastuksiini, niitä selailen satunnaisen kattavasti ja latailen hyviä kokeiluun. Sportstracker ja Spotify ovat appseja, jotka pitää toimia jokaisella laitteella, mutta niiden lisäksi elämää helpottavat erilaiset viihdykkeet ja hyötyohjelmat. Tässä listattuna lempparini.

Color Flashlightistä löytyy myös tunnelmakynttilätehoste :)

Color Flashlight
Näitä sovelluksia löytyy paljon erilaisia. Joissakin näkyy mainoksia, jotku välkkyy ja toiset maksaa euron. Käyttämässäni sovelluksessa näkyy mainoksia, mutta on ilmainen ja ei välky. Näytön valon värin ja kirkkauden saa säädettyä, mutta luonnollisesti sovellus syö akkua suunnattomasti. Toisaalta tämä ei ole tuntikaupalla kerrallaan käytössä, sillä yösyötöllä laitan tabiin näyttövalosovelluksen päälle, niin ei vauva häiriinny valosta. Myös hätälukuvalona tämä toimii, tosin ei ehkä ole silmille paras valovaihtoehto ja akkusyöppöyden vuoksi, on laite pidettävä laturissa, jos pidempään meinaa lukea. Saa tähän ohjelmaan näemmä myös epilepsiatehosteita, joille ei ole ollut mulla tarvetta :)

Mun taulut on tässä: pinterest.com/sannni

Pinterest
Olen korvannut iltalukemisen pinnailulla ja muutama pinnaus yössä tuo mulle unen. Pinterestistä löytyy hauskoja ideoita lapsen huoneeseen tai muuten vaan vauvan kanssa elämiseen. Se, kuinka monesti omaa pinnausta re-pinnataan, ei ole mulle mikään mittari, mutta sattumalta eräs merkkaamani kuva on jaettu erityisesti jenkkiäitien tauluilla jo 275 kertaa. Hyviä tauluja joulun laiton ideointiin näyttäisi löytyvän myös täältä.

Foodie.fm / Pirkka
Foodie.fm on S-ryhmän oma tuote- ja reseptipankki ja Pirkka tietenkin Keskon vastaava. Selailen satunnaisesti molempia hyvien arkiresepti-inspiraatioiden toivossa. Foodien etuna on tuotteiden hinnat ja sitä kautta koottava ostoslista, mutta ei ainakaan mun lähikaupan S-Marketin tarjoushintoja näytä olevan. Foodie on yksi niistä harvoista hyvistä appseista, jonka saa myös Symbianille, siitä pisteet! Pirkan vahvuus on enemmän reseptipainotteisuus, mutta saa sieltäkin ostoslistan koottua.


Pulse
Toisinaan haluan lueskella blogeja. Pulsen valikoimaan saa kerättyä palvelusta löytyvät blogit oman mielenkiinnon kohteiden mukaan. Applikaatio esilataa blogipostaukset palveluunsa, joten ei tarvitse siirtyä lukemaan postauksia blogien omille sivuille. Pääasiassa siis teksti ja kuvat, eivät mainokset. Samantapainen palvelu on myös Google Currents, tosin siellä on eri blogeja.

Days Left Widget
Tämä applikaatio kertoo, montako päivää on jäljellä johonkin tapahtumaan. Tai montako päivää tapahtumasta on. Mun tabin etusivulla lasketaan päiviä lapsen syntymästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti