Sivut

keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Tilasin LivBoxin!


Törmäsin joku aika sitten blogeissa uuteen Livbox-konseptiin, joka on kuin tehty meitsille! Idea on seuraavanlainen: tilataan 13.90€/kk maksava kauneustuoteboksi, joka toimitetaan kerran kuussa kotiin (hintaan 4.90€/paketti). Paketin sisältö on aina yllätys, mutta tuotteet ovat uusia tai klassikoita, ajankohtaisia ja arvoltaan enemmän mitä kuukausihinta on. Esimerkiksi nyt tilaajilleen tulleen marraskuun paketin hinta-arvio oli meikkitaiteilija Saara Sarvaksen mukaan yli 50€.

Livboxin sai tilattua nyt kolmeksi kuukaudeksi kerrallaan ja maksu tapahtui Suomen Verkkomaksujen rajapinnan kautta (tärkeitä faktoja). Koko homma piti maksaa kerralla, joten pulitin yhteensä 41.70€ tästä. Boksin saa tilattua myös lahjaksi. Jatkuva tilausmahdollisuus on kuitenkin vasta tulossa, mutta tämä kolme kuukautta onkin ainakin mulle sopiva kokeiluaika.

Nythän kotona hengaillessani oon "vähän" laiska lähtemään edes Kokkolaan pyörimään kaupungilla, ja vähän myös köyhä ostelemaan impulsiivisesti uusia meikkijuttuja, joita ei välttämättä käytä, jos ainoa ulkoilu on postin hakeminen laatikosta (kävin kyllä myös salilla, mutta en taida viitsiä muualle tänään lähteä).

Livbox on muuten apinoitu Glossybox-konseptista, joka toimii mm. Ruotsissa (17€/kk), Briteissä (13€/kk) ja Jenkeissä (13€/kk). Glossyboxien sisällöt näyttäisi ainakin olevan tosi tasokkaita, ja toivottavasti samaan pystyy myös Livbox!

En malta odottaa!

5 kommenttia:

 1. Oi, kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta. :)

  Laitoinkin kutsupyyntöä tuonne jo menemään.. Ja mietinkin, että joskos äidillekin joululahjaksi, mut on vähän isompi satsi maksaa kerralla, joten pitää vielä miettiä sitä. Ja se kun vasta osti Oriflamelta meikkejä.

  Miten pian ne otti yhteyttä ja pääsit liittymään vai saitko kutsun jostain muualta? Ja milloinka joulukuussa se seuraava paketti tulee? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja sitä vielä, että tuliko paketti pian ilmoittautumisesta? :)

   Poista
  2. Eiks vaan oo ihan huippujuttu! Ja se kutsuhommahan ei velvoita vielä mihinkään. Meniköhän mulla joku reilu viikko siitä pyynnö laittamisesta, että sain sen kutsunkin.

   Mä en oo vielä siis pakettia saanut, kun tänään tosiaan tilasin ja maksoin. Tuosta marraskuun paketista oon vaan lukenu hulluna hehkutusta blogeissa :) En myöskään mistään löytäny tietoa, että millon joulukuun paketti tulee. Luulisin, että ennen joulua kuitenkin kun marraskuun paketit on tullu kuun puolivälin tienoilla.

   Kerron sitten hetipaikalla, että mimmonen sisältö siellä oli kun joulukuun paketti tupsahtaa :) Jotenki aattelisin, että monet kosmetiikkafirmat haluaa olla tämmösessä heti ekana mukana, varsinki ku kaikki Indiedaysin uudet bloggarit sai pakettikoodin ja on tarjolla hulluna bloginäkyvyyttä.

   Poista
  3. Aaa, okei! Toivottavasti tulis pian se kutsukin niin pääsis heti mukaan koklaamaan! Mua ei oo tehty odottamaan, kun pitää olla kaikki mulle nyt ja heti! ;)

   Olivat vaan facebookkiin laittanu, että ruuhkaa ja paljon halukkaita joulukuulle, joten saa nähdä meneekö sitten tammikuulle.

   Poista
  4. Nyt pitäis vaan unohtaa tilanneensa ja maksaneensa ja sitte voi yllättyä iloisesti kolmesti: "hei, ilmaisia meikkejä kivassa paketissa, minulle!" :)

   Poista