Sivut

sunnuntai 4. marraskuuta 2012

TOP 4: Parhaat Android appsit raskausajalle

Mulla on käytössä Samsungin ensimmäinen tabletti: Galaxy Tab P1000. Vehje tuli markkinoille aika tasan kaksi vuotta sitten ja on palvellut mua uskollisesti siitä lähtien. Tabi on vain 7" kokoinen ja mahtuu siten mainiosti käsilaukkuun, enkä siten kaipaa reissuille muuta laitetta mukaan.

Raskausaikana mulla oli muutama vakioapplikaatio, jota Tabilla käytin.

1. Liberokerho
Ainoa suomenkielinen ja melko hyvä raskausviikkoja seuraava appsi. Tällä pystyi tsekkaamaan, että millä viikolla tapahtui mitäkin ja minkä kokoinen toukka milloinkin suurinpiirtein oli.

2. My pregnancy today
Viikkoja seuraava applikaatio tämäkin, mutta ominaisuuksiltaan monipuolisempi mitä Liberokerho. Appsissa oli tehtäviä kullekin viikolle, esim. "muista ottaa raskauskuvat" ja "juo paljon nesteitä".

3. Contraction Calculator
Tämän latasin laitoksella ja miehen kanssa merkittiin tällä supistusten kestoja silloin kun en maannut käyrillä. Jos synnytys olisi käynnistynyt itsestään ja kotona, niin tätä olisi ollut jännittävämpi käyttää.


4. Baby Names
Vaikka tytön nimi oli selvillä aika alusta asti, niin vaihtoehtoja selailin iltaisin tällä appsilla. Suomalaisia nimiä tässä ei kuitenkaan pahemmin ollut.

//edit
Vaihdoin nelosena olleen vauvan nimigeneraattorin toiseen, nimittäin huomasin että "Baby Name-O-Matic"-appsi tuottikin roskaposti-ilmoituksia. Olin nimittäin kerennyt poistaa applikaation, mutta asensin sen uudestaan eilen tätä postausta kirjoittaessa ja huomasin tän roskapostituksen. Näitä nimiselailuapplikaatiotakin on niiiiiiiin monta tarjolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti