Sivut

tiistai 11. joulukuuta 2012

Joulukuun Livbox saapui


Muutama viikko sitten hehkutin tilanneeni Livboxin ja tänään tuo paketti tuli. Ei muuten mahtunut meidän postilaatikkoon, niin tuli näppärästi ihan ovelle asti jakajan toimesta. Olipa mukava piristys! Assistenttini seurasi avaamista innostuneesti kieli poskella.


Yksi vauvan uusista toiminnoista on maitopullon omatoiminen osuminen suuhun ja ikuistin sen ohimennen. Kallistustoimintoa ei vielä tosin ole, joten juomaa lapsi saa suuhun vain tsägällä.


Paketissa oli Dr Hauschkan ruusuvoide (kuulostaa jotenki eläkeläiseltä!), Lancomen La vie Est Belle parfyymi, Louis Widmerin Skin Appeal Peeling -kuorintageeli, Kerastasen Cristalliste Lumiere Liquide Serum -hiusseerumi ja Sally Hansen Salon Effects Real nail polish strips -kynsitarrat. Kaikki varsinkin mulle aivan uutukaisia tuotteita.

Kasvovoiteen toivoinkin paketista löytyvän, sillä nykyiset vetelee mulla viimeisiään. Dr. Hauschka on uusi tuttavuus, mutta miten Suomessa voi menestyä tuollaisella nimellä varustettu brändi? Dr. Hauschan ruusuvoide, Kerastasen hiusseerumi ja nuo kynsitarrat olivat normaalikokoisia tuotteita ja parfyymi sekä kuorintageeli noin kolmasosan kaupoissa myytävistä pakkauksistaan. Pikapikaa kun lasken, niin tämän paketin arvo on reilut 80 euroa.


Tää oli hyvä!

1 kommentti:

  1. Mullekin oli kutsu tullu ja tilailenkin luultavimmin tammikuun paketin ens viikolla äippärahat kun tulee. ;)

    VastaaPoista