Sivut

torstai 27. joulukuuta 2012

Lisää VÄRIÄ! H&M:n kevät 2013

Joulunpyhät on lusittu ja mun mieli hyppäs jo loppiaisenkin yli. Haluaisin riisua koko talon joulukoristeistaan välittömästi ja laittaa tilalle jotain räikeää väriä, mutta koetan sinnitellä. Henkkamaukan koti-mallisto on lempparia, erityisesti tyynynpäälliset siellä. Laitoinkin sinne tilausta vetämään muunmuassa ylläolevista tyynyistä. H&M Homen lakanat on myös laadultaan aivan loistavia hintaansa nähden, mutta niitä en tilannut.


Toivottavasti tuo kaitaliina tulee myyntiin Suomessa, sillä sopisi meidän keittiönpöydälle kaksin kappalein. Vielä ei näkynyt nettikaupassa tuota.


Haluan seeproja, keltaista ja vähän kettujakin, joita ei tässä kuvassa ollut.Lasten kevätmallistossa oli uutuustuotteina seinätarroja ja noita mörköjä. Edelleen tytön huoneeseen haen inspiraatiota, mutta mörrit vois olla ihan hyvä vaihtoehto. En tiedä, pitäis selata päättömästi Pinterestiä ja hakea inspiraatiota.

Olen muuten huomannut, että H&M:n nettikaupasta pitää aletuotteita kuikuilla aamuisin, niin valikoima on suurempi. Illemmalla monet tuotteet tuntuvat kadonneen varsinkin aletuotteiden kohdalta. Kuin tilauksesta muuten sähköpostiin kilahti äsken henkkamaukan uutiskirje, joka lupasi ilmaiset toimituskulut 6.1. saakka nettitilauksille koodilla 0307. 

Kuvat H&M.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti