Sivut

sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Kun seinät kaatuu, on etsittävä puita

Otsikon lause on pyörinyt viikonloppuna päässä ja kiteyttää tunnelmat. Mun pinnani on lyhyt. Hermot menee helposti ja hihat palaa hetkessä. Kun lapsi ei avaa suutaan syödessä, yöllä on juotettu maitoa litratolkulla moneen otteeseen, mies on pitkiä päiviä töissä, kukaan ei oo siivonnut ja iltalenkki jäi taas haaveeksi, niin alkaa seinät kaatumaan päälle. Tällä viikolla oli taas semmoista.


Joillekin riittää yksinjuotu kahvi, mutta mun pitää lähteä ulos yksin. Vaunulenkki käy hätävarana, mutta parhaiten akut latautuu kun menen metsään. Ystävän kanssa metsälenkki on vielä kivempi, tosin en jaksa säätää toisten kanssa aikatauluista, vaan kun pääsen, niin sillon pitää mennä heti. Metsälenkit ajoittuu mulla yleensä just viikonlopuille, kun mies on kotona ja pääsen päiväsaikaan ulos.


Lauantai alkoi tukkoisesti, mutta nyt on alla kaksi metsälenkkiä tälle viikonlopulle ja viikko täynnä kivaa tekemistä. Vähän ekstempore päätin pitää Me&I-kutsut tulevana keskiviikkona, jolloin julkaistaan myös uusi miikkarimallisto. Koetan muistaa pitää kameran tälläkertaa kädessä, sillä haluan rapsata uudet jutut myös tänne blogiin.

Kuvat eivät ole tältä viikonlopulta, vaan puita arkistojen kätköistä. Nyt on metsässä vähän enemmän lunta ja tällä alueella vähän vähemmän susia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti