Sivut

torstai 3. tammikuuta 2013

Kylpyankkoja!


Vauvauinnissa vauvamme oli ihan fiiliksissä altaan kymmenistä kylpyankoista. Munkin mielestä ne on aivan loistavia kavereita, mutta missään en ole vielä ankkavankkoja nähnyt myytävän. Tai olen, mutta se maksoi 15e ja en sitten raaskinut. Mutta ankkoja tarvitaan.


Ilmeisesti maailman legendaarisin kylpyankkamerkki on Bud Duck. Firman nettisivut on tosin toistaiseksi suljettu, mutta FB-sivu skulaa kyllä. Nämä ankat ovat ilmeisesti keräilykamaa ja maksavat sen reilun kympin kappale.


Ankkarasisti kun olen, niin haluisin aloittaa ankkaharrastuksen tuollaisista ihan tavallisista keltaisista, enkä värikkäistä. Amazonista laitoin siis tilaukseen kasan keltaisia ankkoja.

Samalla kun etsin kumiankkoja ostettavaksi, niin törmäsin tarinaa tuhansista keltaisista ankoista, jotka vaeltaa valtamerillä. Siis tämä on ihan faktajuttu! Vuonna 1992 rahtilaivasta myrskyssä huuhtoutui mereen lähes 30.000 kumiankkaa ja niitä putkahtelee aina välillä eri rannikoille. Sivistä itseäsi Wikipediassa Friendly Floatees -tarinalla. Mieletöntä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti