Sivut

torstai 31. tammikuuta 2013

Me&I kevät 2013

Yritin ottaa esittelijän vaatesäkistä ja vauvasta kuvaa, mutta toinen oli liian nopea. Tämmöisen hieman tärähtäneen kuvan mietiskelevällä ilmeellä halusinkin ottaa. Tarkoituksella!

Järkkäsin eilen ekstempore-miikkarikutsut, kun esittelijä-Elinalla sattui kalenterissa olemaan tilaa kevään 2013 Me&I -malliston julkaisupäivänä. Oli tosi kiva nähdä uudet tuotteet heti ensimmäisenä livenä!


Kivoja vaatteita oli mallistossa ja K:lle löysin kivoja kamppeita! Yrmeä sammakkoa, yrmistä, oli kovastipaljon tarjolla ja vaikka kuosi ei lempparini olekaan, niin pirtsakoilta näyttivät.


Sammakkoja oli muitakin. Pusis, eli pususammakko löytyi monesta vaatteesta. Kevään mallistojen collegemateriaali housuissa on mielestäni mukavamman tuntuista, kuin syysmallistojen velour.


Miikkarijutut ja tämmöiset kotikutsut on muuten yksi äitiysjuttu lisää, jotka on kohta vuoden aikana tullut tutuksi. Tykkään näistä vaatteista erityisesti siksi, että ovat laadukkaita ja kivoja päällä, kuosit sopii molemmille sukupuolille ja tyttövaatteissa on raikkaita kuvioita. Autoja tytölle, jes!Pandat oli suloisia ja vaikka en niitä tilauskaavakkeeseen lisännyt, niin ehkä nämä vielä kotiutan tämän kevään aikana.


Myös famu (tai mummo, ei se vieläkään osaa valita), oli kutsuilla. Kuten kuvasta näkee, niin typy oli tyytyväinen ja iloinen kun porukkaa oli ympärillä. Aamupäivän puuhailin tarjoiluja ja K kontiskeli tutkimassa paikkoja välillä jaloissa ja välillä lelujensa parissa. Kiva, että on alkanut viihtymään itsekseen paremmin, niin saan samalla tehtyä hommia.


Hurjasti kiitoksia kutsuilla kävijöille! Oli kiva iltapäivä :) Kirjoittelen oman reseptipostauksen banaani-juustokakusta, jota tarjosin. Että jos rasva ja sokeri maistuu, niin niitä siitä kakusta löytyi!


Kun vieraat oli lähteneet, niin yritin vielä ottaa minusta ja tytöstä kuvaa, kun kamera siinä sattui käsillä olemaan. Niistä tuli näin hyviä.


Nämä tilasin nyt K:lle. Me&I-sivusto on uusittu ja julkaistu myös eilen ja tuotekuvien lataaminen tehty hankalaksi. Tahallani printscreenillä pöllin nämä kuvat, koska sitä ei pysty estämään! MIKSI kukaan tuotteita myyvä taho enää nykyään hankaloittaa tuotekuvien lataamista sivuilta, kysyn vaan. Tuotekuvien pitäis aina olla helposti saatavissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti