Sivut

maanantai 28. tammikuuta 2013

Seuraa Sairaan ihanaa elämää

Hei, oliks täällä jotain tärkeää?
Haluisin vaan kertoa, että on muitakin tapoja bongata uudet Sairaan ihanat postaukset, kuin mun FB-profiilin kautta. Linkkaan omaan profiiliini blogin silloin, kun se mielestäni on aiheellista. Ihan kaikkea en kuitenkaan linkkaile sinne, ettei ala naama ärsyttämään.

No moiii! Meitsi tässä tutkii kirjahyllyä.

Sairaan ihanan elämän voi klikata seurattavaksi myös Blogilistan tai Bloglovinin kautta. Lisäksi voit liittyä lukijaksi Googlen Blogger-palvelun kautta, joka löytyy tuosta vasurin palkista. Olen myös saattanut muutaman kerran mainita Pinterestistä, että käytän sitä ja lähinnä öisin. Toisinaan, tai oikeammin hävettävän harvoin kirjoittelen Twitteriin @sannnni. Instagramia käyttäisin useammin, muttakun sitä sovellusta ei saa viimeisiä vetelevään Nokia E7:kaan. Täbillä tulee toisinaan instagrammailtua ja sieltä mut löytää nimimerkillä @sannnnni. (Note to self: Pinterestissä kolme ännää, Twitterissä neljä, instagramissa viisi - turha keksiä uusia nimimerkkejä, kun voi lisätä änniä)

Ai nukkumaanko? Joo ei vielä.

Itse käytän nykyään blogien lukemiseen lähinnä Bloglovinia, kun sieltä saa aukaistua uudet postaukset kivasti omaan välilehteensä ja lukemisen jälkeen suljettua. Olen kuitenkin vähän laiska lisäilemään listalle uusia blogeja ja kivat uudet tuttavuudet saattavat hävitä intternetin bittivirtaan, kunnes ehkä joskus taas löydän ne.

Jos ei sulla muuta ollut, niin täytyypä tässä jatkaa puuhailuja.

Sattuneesta syystä nykyään luen ensimmäiseksi äitiysblogit, seuraavaksi sisustusblogeja ja ehtiessäni ruoka- ja muotiblogeja. Harvoin kuitenkaan luen kommenttibokseja ja vielä harvemmin niihin jotain kommentoin. Pitäisi kuitenkin useammin kommentoida muille, sillä itsekin tässä kirjoitellessa ilahdun aivan suunnattomasti kun kommentin saan.

Mutta siis seurailkaa Sairaan ihanaa elämää ja heittäkää kivoja kommentteja (tai kiviä, heh!).

2 kommenttia:

 1. Ompas vallattomia kuvia!

  Käyhän nappaamassa haasta vastaan mun blogista ;)

  http://mitasmetytot1.blogspot.fi/2013/01/11-11.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Olipa mukava yllärihaaste! Tähänhän täytyy aivan paneutua, kun pentu on nukkumassa.

   Blogisi meni lukulistalleni :)

   Poista