Sivut

keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Sohvalle taulu


Olen jo pidemmän aikaa ollut valmis hankkimaan jonkin taulun sohvan kaveriksi. En ole vaan törmännyt yhteenkään oikein kunnolla silmää miellyttävään teokseen, joka olisi riittävän uniikki, sopivasti värikäs, ajatuksia herättävä, mutta ei kuitenkaan liian esittävä.


Tekis mieli jotain värikästä, keltaista, pinkkiä ja minttua. Neonsävyjä. Vähän mustaa ja valkoista. Graafisia kuvioita. Mä tiedän, että taiteilijoidenkin pitää syödä, mutta haluaisin silti uniikin sohvanlevyisen custom made-taulun lapsilisillä. Siis yhden kuun lapsilisällä, en koko vuoden.

Koetin selata Allpostersia puoli-ilmaisen julisteen toivossa, mutta siellä on aivan liikaa valinnanvaraa. Ja kaikki näyttää jotenkin Kipan julistehyllystä reväistyiltä. Juliste siis kävisi myös, mutta sen pitäis olla semmonen erikoisella tavalla löydetty. Joo siis julisteen aiheella ei sitten sinänsä olis väliä, kunhan on oikean kokoinen ja vaikka homeisen kyläkoulun vintiltä sahanpurun joukosta kaivettu, kuivatettu ja sitten kehystetty. Semmoisen haluaisin. Tiedän yhden homeisen kyläkoulunkin, jonka vintille haluaisin kopaamaan.

Saakeli mua ärsyttää tämmöset haaveilupostaukset. Tekisin asialle jotain, mutta en tiedä kumpi ketuttaa enemmän: pieleen mennyt ostos vai valkoinen seinä. Hätäisesti tehdyistä päätöksistä tulee yleensä susia. (Voi tekispä mieli sushia).

Joskus musta tuntuu että oon aivan liian negatiivinen. Se johtuu siitä, että liian myönteisesti kaikkeen suhtautuvat ihmiset ovat liian myönteisesti kaikkeen suhtautuvia ihmisiä.

Tämän postauksen tekeminen kesti muuten yli vuorokauden, koska vauva. Siksi katkonaista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti