Sivut

perjantai 25. tammikuuta 2013

Tyynyihin mätsäävät housut


Löysin tässä taannoiselta Kokkolan kirppiskierrokselta tyynyliinat. En ole vuodevaatteita ostanut koskaan kirppareilta, mutta nämä kotiutin kun värit olivat makiat ja vasta kotona huomasin että kangas oli Tampellan Purje. Samalta kierrokselta löysin K:lle myös värikkäät Kappahlin housut ja sattumalta nämä löydökset ovat kuin suoraan samasta värikartasta.


Onkohan kyseessä sattuma, mutta raitojen värijärjestyskin on suorastaan identtinen. Hassua!


Aasinsiltana päästään meidän makkariin, jonka seinät pitäis rempata ja muutenkin mietin sinne uudistusta. Sängynpäätynä meillä on Ikean Malm päätyhylly ja huoneessa on myös saman sarjan lipasto. Pääty kerää kaikenlaista rojua ja öisin siellä latautuu meidän kännykät, johdot olen kätevästi pujotellut tuolta päädyn takaa. Bongaa kuvasta myös "Unihiekkaa etsimässä"-kirja, joka on yllättävästi kesken. Nuo lamput on väliaikaisratkaisu, kun halusin tason päältä pois pöytälamput. Makkari onkin seuraava pintaremppakohde, mutta en tiedä milloin tämä projekti alkaisi. "Mahdollisimman pian", sanoisin itse. "Tässä lähivuosina", tuumisi mies. Inspiraatiokuvia olen keräillyt kuitenkin jo Pinterestiin. Kliks! Aiheesta lisää, kun olen osannut jotain päätöksiä tehdä.


Tyynyjen takaa löytyi äitin puhelin. Huomatkaa istuma-asento! Tyttö oppi istumaan tukevasti toissa viikolla. Vai oliko se viime viikolla? No, tammikuun puolivälissä jotakuinkin.


Olen tällä viikolla raivannut myös K:n oman huoneen (taas kerran, jännä miten käyttämätömään huoneeseen kertyy romua) ja tässä keräilen halua siirtää vauva sinne nukkumaan. Haluaisin tytön sinne siirtää, mutta en haluaisi kuitenkaan. Eihän se kokeilu kyllä mitään maksa ja pinnis on kevyt siirreltävä.


Noin. Nyt loppui kiinnostus. Viuh!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti