Sivut

perjantai 11. tammikuuta 2013

Unboxing: Tammikuun Livbox


Heti alkuun muistutus itselle: videoi helmikuun Livboxin unboxing, kuten suuressa maailmassa tekevät!

Tämän kuukauden Livbox yritti kolahtaa siis meille postilaatikkoon, mutta eipä mahtunut, joten noudin sen tänään postista. Meidän postilaatikko ei ole mitenkään erikoismitoitettu, lukollinen vain, ja joudun hakemaan usein kirjelähetyksiä postista. Onkohan muiden Livboxit sopineet postilaatikkoon tai postiluukkuun?

Pakettini sisältö oli kääritty kuplamuoviin, kun taas pikahaeskelu tammikuun Livboxista kertoo, että monen muun blogin boxin sisältö kelluu hyvännäköisessä pahvinöyhtässä. No, mua tämä röyheen muuttuminen kupliksi ei haittaa, muutakuin ulkonäöllisesti. Nätimpi kivempi!


Tässä kuitenkin tammikuun Livboxini sisältö. Löytyy huulipunaa (en käytä), kynsilakkaa (käyttäisi, jos ehtisin), jotakin jännittävää jauhekuorintajuttua (odotan jännityksellä kokeilua!), silmänympärysvoide (rasvaisempi mitä käyttämäni) ja jonkinlaista hiusöljyä (jännä!).

Tuotemerkein selostettuna siis nämä: Rimmel Lasting Finish by Kate -huulipuna, Isadora Wonder Nail Wide brush -kynsilakka, Louis Widmer Eye Contour Cream -silmänympärysvoide, Dermalogica Daily Microfoliant -kuorintajauhe ja Moroccanoil Treatment -hiusöljy. Linkit vievät Sokokselle tai Apteekkituotteet -kauppaan. Dermalogicaa tai Moroccanoilia en suomalaisista verkkokaupoista löytänyt.

Oikein kiva paketti, koska paketteja on kiva saada. Helmikuun Livbox on vielä tulematta tilauksestani, mutta sitten pitänee miettiä, että jatkanko. Todennäköisesti jatkan, sillä paketin hinta on halpa ja pääsee kokeilemaan mielenkiintoisia uutuuksia!

Intaannuin tekemään Livboxin hengessä vähän askarteluja, mutta niistä lisää tuonnempana!

//Postaus sisältää mainoslinkkejä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti