Sivut

lauantai 23. helmikuuta 2013

Haaste: Mutsin kaaProject mama -blogista bongasin tähän aamuun tämmösen Kumman kaa-tyylisen haasteen. Tästäpä siis lähtee. Kuvan otin itse. Välihuomiona muuten semmosta, että yhteiskuvia minusta ja lapsesta ei ole, ainakaan semmoisia hyviä. Haluaisin meistä semmosia ohimeneviä arkisia yhteiskuvia, joissa ei poseerata.

Mulla on ryppyjä, mutta eihän se haittaa kun ne on naururyppyjä? Lasketaanko semmosia edes rypyiksi?

1. Synnytys vai rintatulehdus? 
Viime yönä olin taas vaihteeksi unissani synnyttämässä ja vuosi ko. tapahtumasta riittää helposti tekemään synnytyksestä mieleenpainuvan muiston, joten valitsen synnytyksen.

2. Aurinkolasit vessanpöntössä vai luottokortti jääkaapin alla?
Kummastakaan paikasta en ole mitään koskaan (siis toistaiseksi!) etsinyt, mutta tämän talouden vessansiivousinnon tietäen kaivelen mieluummin mitä tahansa jääkaapin alta, kuin vessanpöntöstä.

3. Kersalle silmätulehdusvoide molempiin silmiin vai suppo keskellä yötä?
Suppohommia yöllä, vaikka itellä silmät ristissä silloin onkin.

4. Lapsettoman ajan tissit vai vyötärö?
Tykkään vyötäröstä. Ajattelin joskus hankkiakkin semmoisen, mutta ensin tarvitaan selkäranka.

5. Juhana Vartiainen vai Jyri Häkämies?
Nyt piti googlettaa. Ja valitsen Häkämiehen, vaikka juurikin katsoin aamutelkkarista kuinka Pekkarisen mielestä hallituksen ja Elinkeinoelämän keskusliiton yhteistyö ei ihan toimi.

6. Punkku loppu vai suklaa loppu?
Suklaa saa olla aina loppu kaapista. Sen sijaan kierrekorkillinen punkkupullo on löydyttävä aina. Sen olemassaolo tuo mulle mielenrauhan. Skumppaakin pitäis aina olla varuilta jääkaapissa juhlan varalta, mutta nyt on käynyt niin ikävästi, että sitä ei meillä ole. Suklaa kaapissa taas pitää syödä heti välittömästi pois, joten koska selkäranka puuttuu niin vyötärö löytyy paremmin näin.

7. Helteinen muumimaailma vai jäinen hiekkalaatikko?
Jäinen hiekkalaatikko, koska siellä ei ole miljoonaa muuta ihmistä. Ihmismassat ahdistaa!

8. Räkätahra mustassa neuletakissa vai kakkaa sormuksen alla?
Mua ei pienet tahrat haittaa, koska pesukone pesee, eli räkätahran valitsen. Mulla on aina kotivaatteet jossakin ryötteessä iltaisin. Jännä muuten, että miehen kotivahtivuorolla lapsi on voinut käyttää samoja vaatteita kaksikin päivää. Ei vaan minulta onnistuisi.

9. Kunnon krapula vai noro?
Darra, jos sen saa viettää yksin pimeässä huoneessa ainakin iltapäivään saakka. Sitten iskee ikävä!

10. Jaxuhalit vai plussatuulet?
Plussatuulien jälkeen toivotellaan jarrusukkia. Ennemmin toivotan kaikille jaxu- ja voimahaleja!

11. Tunnin kuolapäikkärit vai ilmainen jalkahoito?
Jalkahoito, koska ikinä en ole sitä kokeillut! Päivän aikana kitatut kofeiinit on toistaiseksi kuitanneet päikkäritarpeet. Kofeiini vaikuttaa muhun välittömästi ja jos mielin illalla ajoissa nukkumaan, niin oikeastaan neljän jälkeen en saa kahvia juoda tippaakaan. Jos taas pitää kreisibailata koko yö, niin silloin iltakahvia koneeseen!

* * *
Pitäisi varmaan keksiä 11 tuollaista uutta kyssäriä ja haastaa koko maailma, mutta en tee niin. Haen sen sijaan aamukahvinloput keittimestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti