Sivut

keskiviikko 27. helmikuuta 2013

No onpas tullut kevät!Muistaakseni vielä eilen kävelin töihin räntätyrskyssä ja lunta tuli ihan kolattavaksi asti heti aamutuimaan. Tänään on ollut aivan toinen ääni kellossa, kun arska paistaa ja on heti niin keväinen tunnelma!


Kevätvalo ikkunoista muistuttaa ainoastaan yhdestä asiasta: siivota pitäisi. Samaa muistutteli Kotivinkin uutiskirje (note to self: peru se, otan ennemmin spämmiä postilaatikkoon, kuin ikkunanpesumuistutuksia) ja varmaan äitikin.


Ajattelin tänään käydä illemmalla lenkillä ja kun sen tähän kirjoitan, niin pakkohan se on toteuttaa. Oon ollut reipas ja kävellyt tosiaan työmatkat lähes joka päivä. Matkaa on huimasti kilsa, mutta se liikkeelle lähteminen on niin hiton hankala - olipa kyseessä sitten tuo pätkä työmatkaa tai kymmenen kilsaa vaellusta metikössä. Tai oikeastaan hyötyliikuntakävelylle lähteminen on hankalampaa, kuin vaellukselle, kun se lähtö pitää tehdä monta kertaa viikossa.


Mietin tämän kuvan kohdalla, että pitäisköhän rännejä pestä? Täytyy tsekata Marttaliiton sivut.


Näihin omakuviin ja keväisiin tunnelmiin! Seuraavassa postauksessa lupaan jotain oikeaa asiaa tunnelmakuvien sijaan. Sekin täytyy toteuttaa, kun sen tänne kirjoitin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti