Sivut

keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Uudelleenlämmitys: Pikapestopastaresepti

Alkuviikko on ollut nyt vähän haipakkaa, koska työrepäisyni alkoi. Todella hyvältä tuntuu duunipätkä toimittajana, mutta maanantait ja tiistait on aina olleet paikallislehden teossa vähän kiireisempiä päiviä. Avasin eilen InDesignin ja vähän taitoin lehteä - tuntui, kuin kotia olisi tullut! Taittaminen on parasta työtä, mitä keksin.

Miehellä ja tytöllä on kuluneet päivät lähes yhtä kiireisesti. Ne on tehnyt aivan hulluna kaikkea ja viilettäneet ympäri kyliä! Mutta menkööt, jos ja kun molemmat viihtyvät :)


Halusin nyt kuitenkin jotain järkevääkin ja tässäpä eräästä vanhemmasta blogivirityksestä pöllitty pestopastajuttu. Ei sen reseptin, vaan tuon kuvan vuoksi tämä. Katsokaa nyt tuota ruohikkoa! Miettikää miltä tuntuisi kävellä siinä avojaloin! Ai että, ei mee enää kovin kauaa!

En nyt muuta aikamuotoja, tai mitään muutakaan vanhasta postauksesta. Tässä siis aikamatka kesään 2010, aikaan ennen K:ta:

Minulla on kausia, jolloin keskityn syömään määrättömän paljon yhtä ruokalajia. Ylettömän pitkään tämä ruokalaji on ollut pasta. Talvella ostin Aglio e Olio -kirjan myötä pastansyönti suorastaan räjähti käsiin. Yleensä teen pikaista tomaattipastaa silloin kun mies ei ole kotona, eli aika usein, koska mies viettää päiväkaupalla aikaa työn merkeissä pitkin Suomea ajellen.

Viime viikolla kaikki tomaattiainekset olivat talosta kummallisesti loppuneet. Jääkaapissa oli puoli purkillista pestoa, joten tein itseasiassa ensimmäistä kertaa pestopastaa.

Se oli välitöntä rakkautta. Söin viime viikolla pestopastaa neljästi.

Tänään tarjoilin myös kotona olevalle miehelle tätä jumalaista makaroniruokaa.

"Ihan hyväähän tämä on, kun laittaa lauantaimakkaraa päälle."


Kuvan annos on minun, eli ilman lauantaimakkaraa.

Pikainen pestopasta
Kattilallinen vettä
Kourallinen spagettia
Purkillinen pestoa


1. Keitä pasta ja valuta se.
2. Lisää purkillinen pestoa ja sekoita.
3. Heitä päälle pinjansiemeniä ja Valio Forte-juustokikkareita.
4. Mikäli lauantaimakkara miellyttää makuaisteja, voi muutaman siivun pilkkoa ja heittää mukaan.

(5. Lähde pihalle annoksen ja lautasen kanssa ja koita olla välittämättä miehen ystävän ja miehen kovaäänisestä ihmettelystä "Kuvaatko sä RUOKAA PIHALLA?")

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti