Sivut

maanantai 11. helmikuuta 2013

Viimeinen kotiviikko hetkeen

Ikää 6 viikkoa.  Eilenhän se oli?

Kun tämä viikko on lusittu, niin seuraavan kerran vietetään arkipäiviä kahdestaan K:n kanssa pääsiäisen jälkeen. Viikon päästä myös vahtivuoro vaihtuu hetkeksi, kun minä suuntaan neljäksi viikoksi töihin ja mies aloittaa isäkuukauden. Töihin menen paikallislehteen tuuraamaan talvilomia toimittajaksi ja täytyy kyllä sanoa, että innolla odotan työpäiviä! Pienellä jännityksellä odotan myös miehen ja tyttären päivätouhujen sujumista. Tai siis tiedän, että hyvin pärjäävät, mutta onkohan ruoka mulle valmiina kun töistä tulen ja kaupassa käyty... :)

Isäkuukausi tulee mielestäni nyt tosi hyvään saumaan, koska K roikkuu minussa varsinkin iltaisin koko ajan. Ilostuu isän näkemisestä kyllä aina, mutta etsii katseellaan silti minua. Toivottavasti miehen kuuden viikon jatkuva läsnäolo toisi muutosta tähän vaivaan. Jos palaisin töihin, niin näihin aikoihin pitäisi K:n mennä hoitoon. Itse voisin olla vähitellen valmis ja innokas duunari, mutta jatkan silti hoitovapaalla syksyyn ja teen kaikenlaista oheistoimintaa sivussa.

Tuntuu muuten siltä, että alkaa olemaan taas aika monta rautaa tulessa. Tässä on kerääntynyt muutama yhdistyspesti, luottamustoimia, omia pieniä projekteja.. yms. Asia kerrallaan, niin hoituvat. Erityisesti arvostan sitä, että lähes kaikkien hommien hoitaminen on kävelymatkan päässä, eikä kokouksiin tarvitse matkustaa.

On aika kliseistä huokailla, että voi miten aika kuluu ja lapsi vaan kasvaa, mutta aika kuluu nyt ihan eri tavalla kuin viime vuosina. Hyvällä tavalla eri tavalla.

Ai että miten tekis mieli lässyttää ajankulusta lisää ja K:n kehityksessä tapahtuvista mullistavista käänteistä, mutta oikeesti en jaksa. Tekis myös mieli tehdä lista siitä, mitä tällä viikolla pitäis tehdä. Tekis mieli ostaa jotain hävyttömän kallista vain itselleni.

Tahtoisin juoda aitoa shampanjaa. Miksi en ostanut sitä laivalta?

1 kommentti:

  1. Tervetuloa töihin. Täällä on rauhallista, ei kuulu nälkäisen lapsen huutoa....

    VastaaPoista