Sivut

torstai 7. maaliskuuta 2013

Buzz! Tarviiko joku hammastahnaa?


Sain jo viikko sitten hakea postista Buzzador-paketin Oral B-tuotteita ja sittemmin näiden hammastahnojen mainoksiakin on näkynyt telkkarissa. En ole vielä näitä tahnoja nähnyt kaupassa, mutta toisaalta ei hammastahnahyllyille ole ollut tarvetta mennä nyt. Ostan muuten aina hammastahnaa monta tuubillista kerrallaan, mutta silti pari kertaa vuodessa käy niin, että se on kokonaan loppu. Silloin kaivetaan matkatoalettilaukusta reissutuubi hetkeksi käyttöön ja mietitään kaupankassalla, että mitä nyt unohtui.


Näitä erilaisia Oral B -tahnoja on neljä. Kaikki sinisissä tuubeissa, eli yhtään en osaa erottaa että mikä on mikin. On kaikenlaiseen puhdistukseen sopivaa, valkaisevaa, erityisesti hammaskiilteelle soveltuvaa sekä hellävaraisesti valkaisevaa. Kaupoissa 75 millilitran kokoiset tuubit maksavat 3.49 e.


Maku on ihan hyvä, varsinkin kun oon käyttänyt kyllästymiseen asti jotakin Lidlin yrttihammastahnaa, joka maistuu lidlinyrttihammastahnalle. Oral-B maistuu hammaslääkärille. Pro. Expert. Rambo.


Näitä Buzzauspaketin mukana tulleita pikkutahnoja tuli liuta kavereille jaettavaksi. Niitä on vielä liuta myös jäljellä, joten nyt tehdään näin: heitä mulle, oi ihana lukijani, osoitteesi sähköpostiin sinnni@gmail.com, niin minä lähetän sinulle loistavan matkakäyttöön soveltuvan tahnatuubin. Pyytäisin sinua vastalahjaksi täyttämään pienen mielipidekyselyn hammastahnasta Buzzadorin sivuilla, mutta laitan kirjekuoreen ohjeet.

Tämän Oral-B-buzzadorkampanjan lisäksi pääsin mukaan myös Valion Onni-puurokamppikseen. Sopivasti just ensi viikolla siintää edessä matka Lappiin, ja reissupuurotetroille tulee käyttöä. Ja matkahammastahnoille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti