Sivut

maanantai 25. maaliskuuta 2013

Kalenteri lupailee keltaista!


Postininja toi meille Kid Earzit, jotka Amazonista tilasin, jes! Ninja-osuus on siis sellainen, että eivät käy kokeilemassa onko ketään kotona, kun paketti ei mahdu postilaatikosta ja niin käy meillä aika usein. Olen miettinyt, että jättäisin postilaatikolle lapun postininjaa varten. Lupaan tarjota postininjalle vaikka kahvit, kun tulee ovelle tuomaan liian ison kirjeen.


Noh. K sai siis vihdoin kuulosuojaimet. Tytär oli niistä innoissaan, tosin ei se niitä päässä halunnut pitää. Äitininja otti nopeasti kuvan, kun testasin näitä lapsen päähän.


Earzien söpö paketti antoi meille luvan lähteä Kansanmusiikkijuhlille (tosin siellä ei äänen voimakkuuden vuoksi kuulosuojaimia tarvi), Lentäjien juhannukseen (äh, harmi kun sitä ei enää järjestetä!), Kemoralle ja vaikka minne muualle.

Vertaisin noita numero-ominaisuuksia Peltor Kidseihin, mutta en ehdi. Vertaa siis itse :)


Meidän taloudesta löytyi hulluna muutakin värimaailmaan sopivaa! Keltaisen muovijakkaran nappasin mukaan Ikeasta ja purkillinen Vitaplex D-vitamiinia tuli Hopottajien kautta kokeiluun.

Hopottajat on suosittelupalvelu, vähänniinkuin Buzzador, mutta kokonaan suomalainen. Olen ollut Hopottajien jäsen jo monta vuotta, mutta tämä D-vitamiinikamppis oli eka mihin osallistuin. Jos kiinnostaa liittyä, niin se onnistuu tästä ja käytä suosittelukoodia HOP2941.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti