Sivut

tiistai 26. maaliskuuta 2013

Pientä uutta olkkarissa


Siivosin koko talon. Tai fuskasin länsisiiven kohdalla, mutta koko muun talon siivosin. Edellisestä kunnon puunauksesta olikin kulunut kolme kuukautta, kun viimeksi ajoin perheen ulos tätä puuhaa varten ennen joulua.

Kyllä yksin siivoamisestakin voi nauttia. Ja olihan se kivaa. Ihmeelliset asiat on nykyään kivoja.


Muistin myös tämän narsissikäyttöön suunnitellun sinkkisaavin ja heitin sinne parit halpiksesta hamstratut kukkaset. Tulipa keväinen fiilis! Pari kuukautta ja on kesä!


Teippasin myös Tukholmasta Fotografiskasta ostetut eläinkortit seinään, kun edessä pöydillä ja sohvan päälle ei ole kukaan ostanut sitä hienoa taideteosta vieläkään. Ja jos olisikin ostanut, niin ei sitä vielä olisi seinälle saatu, kun meillä on semmonen kahden vuoden viive poraushommissa. Jos ymmärrätte mitä tarkoitan.

Tuossa siivoillessa muuten keksin puolenkymmentä seinäänkiinnitettävää asiaa. Tein niistä listan ja esitin asian talouden porausvastaavalle. Hän armeliaasti lupasi, että pitkänäperjantaina tehdään reikiä seiniin, jotta niitä voi kymmenen vuoden päästä kitata piiloon.

Koska se lukee tässä, niin se on myös toteutettava.


Hamstraamani elukat olivat hienoja, mutta kortit on vähän hassun mallisia ja saapa nähdä löytyykö sopivia kehyksiä niille koskaan. Norsut ainakin voisin laittaa ihan kehyksiin, ovat niin symppiksiä.


Tajunnanvirta on hyvä lopettaa narsissiin. Moro!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti