Sivut

lauantai 23. maaliskuuta 2013

Red is the new blackPuin eilen typyn punaiseen ja käytiin aamupäivällä perhekahvilassa hengailemassa. Samalla pukemisella kipaistiin Halpa-Hallissa Kaustisella (en ennen tajunnut halpiksen hienoutta, nyt käyn siellä viikottain!) ja ostin sieltä jotain punaista.


Nimittäin tennarit! Näitä olis myös mustana ollut, mutta punaiset oli päheemmät. Kengänkoko on 21 ja kotona kun testasin tennareita tytön jalkaan, niin hän suuttui sydänjuuria myöten. Ihmisparka. Hintaa kengillä oli vain viittä senttiä vaille 15 euroa. Näiden jalkaanpukemisen kätevyydestä tai kasvavalle jalalle sopivuudesta en sano mitään. Tai sanotaanko, että ei vaikuttanut kovin lupaavalle :)


Punaista löytyi myös sekalaisesta kokoelmasta leluja, jotka jätin kuvausrekvisiitaksi ja siivosin väärän väriset lelut koriin. Yksi kori ei muuten meillä enää riitä leluille olkkarissa.


Lahjoin typyn kaukosäätimellä kuvattavaksi. Tuo jakkara on K:n tutan joululahja 50-luvun lopulta. Noin punaiselta näytti siis meidän perjantai. Eilen K oli vähän räkäinen, yöllä rauhaton ja tänään tuntuu kunnon räkätauti olevan päällä. Toivottavasti menis ohi nopeasti! Kuumetta en vielä mitannut, mutta ei tyttö liian lämpöiseltä kyllä tuntunut.

Leppoista lauantaita! Nyt jatkan internetin tutkimista, sillä illaksi haluan tehä jotain erikoisherkkua ja ilmeisesti pitäisi taas sammutella valojakin illalla. Earth hour klo 20.30-21.30.

2 kommenttia:

  1. Sulla on kyllä niiiiin ihanasti silmää kaikelle visuaaliselle. Toki muullekin, mutta varsinkin visuaalista silmää löytyy. :)

    ps. tuo tutan jakkara on ihan paras!

    -Anu

    VastaaPoista
  2. Kiitos kauniista sanoista :) Muistahan nauttia!

    VastaaPoista