Sivut

sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Viimeinen pulkkailu?


Kun ensilumi satoi, niin mun piti suurella kiireellä saada ostetuksi K:lle pulkka. Pitäähän vauvalla pulkka olla! Sen ensilumikokeilun jälkeen ei olla pulkkailtu kuin muutamia kertoja ja musta se on vähän tylsää. K ei ole riemuissaan pulkankyydissä, vaan röhnöttää kenossa ja tuijottaa totisena eteenpäin. Ehkä sitä ketuttaa tuo toppavaatetus?

Itseasiassa mies ehti korjaamaan K:n asentoa tuossa pulkkakuvassa. Ennen kuvan ottamista lapsen käsi viisti maata. Voisko se olla yhtään enemmän innoissaan?!


Pulkkailtiin ekan ja todennäköisesti vikan kerran viereiselle leikkikentälle. K keinui ehkä kaks keinahdusta vanhempiaan arvostelevasti katsellen ja sitten laitoin sen maahan, jossa lapsi aneemisesti koetti päästä eteenpäin toppavarusteissaan. Ehkä ens talvena ulkoilu on muutakin kuin vaunujen työntelyä, joohan?

Säätiedotuksessa on sanottu, että keskisessä Suomessa on ollut loistavat pääsiäiskelit. Niin vissiin on, joo. Ihan älyttömän monesti ei olla nimittäin liikahdettu pihalle. Tämän päivän tekosyy on ollut tauti, joka iski mieheen salakavalasti darraa näytellen ja nyt illalla oksensi vielä meidän vauvataaperokin. Jännityksellä odotan, että mitä seuraavaksi. Aikuisilta on ollut veto pois koko päivän, mutta K on innoissaan leikkinyt raatovanhempiensa ympärillä.

Nyt menen keksimään tekosyyn viettää huominenkin aurinkoinen päivä sohvalla koomaten. Yö näyttää, että tarvitaanko tekosyytä ollenkaan.

4 kommenttia:

 1. Siis joo, meilläkin röhnötellään pulkassa, eikä vauvakiikussakaan kauaa malteta olla kunnolla. Mä oon aatellu, että ollaan joku poikkeus, kun pulkkakyyti ei saa juuri hymyä aikaan. Eipä montaa kertaa pulkkailtu mekään.

  Toivottavasti kesälläkin jo puistoilu ois mielekkäämpää ja keksisi vaunuttelun ohelle muutakin aktiviteettiä. Ja onhan kaikki helpompaa, kun ei oo niin paksusti kampetta päällä. Lähteminen itsellä ja liikkuminen lapsella.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. K ihan hetken viihtyy siinä keinussa, mutta sen ilme on aina niin loputtoman kyllästyneen apaattinen :D

   Ei mee tosiaan kauaa, että on lämpimät kevätkelit! Tää väliaika on vaan niin tuskastuttavaa odottelua :) vappuun on enää kuukausi!

   Poista
 2. Meillä ei oo kamalasti vanhempanakaan viihdytty pulkassa. Kävelyikäisesä lähtien kävely innosti enemmän. Nyt veeti sai rattikelkwn joululahjaksi ja sen kyydissä istutaan mieluiyen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonni! Semmonen on sitten saatava ens talveks :D

   Poista