Sivut

lauantai 6. huhtikuuta 2013

Hoploppiin ilmaiseksi


Koska K on vielä alle vuoden ikäinen liikkuvainen kaveri, on satojen kilometrien matkustaminen autossa sille selkeästi liikaa. Kiirastorstaita vietettiin autossa ja matkalla pysähdyttiin Oulun Hoploppiin, joka on näppärästi moottoritien varressa ja meidän perheelle vielä hetken verran täysin ilmainen. Paljon pointseja Hoplopille siitä, että aikuiset pääsee sisään ilmaiseksi! Sen sijaan esimerkiksi Kuusamon Tropiikin Angry Birds-maa maksaa 16e/aikuinen ja alle kolmevuotiaat pääsee ilmaiseksi. Ei siis käyty kokeilemassa, kun ei olla kohderyhmää.
Meillä oli siis tosi kiva pysähdys, lapsi sai pemmastaa ja äitinsä. Kuvat on huonoja siksi, että ne on otettu miehen Lumialla, ladattu Skydriveen ja oon sieltä tallentanut nämä omalle koneelle. Skydriveen lataus pienentää oletuksena kuvia 700 px leveiksi, tosin insinööriperheemme ei ole tutkinut mahdollisuuksia muuttaa tätä oletusarvoa.

Maailma on pieniä epäkohtia täynnä. Pienet epäkohdat pitää korjata!

Tässä Keski-Pohjanmaalla ei ole ainuttakaan Hoploppia. Sen sijaan Kokkolasta ja näköjään Seinäjoeltakin löytyy Touhutalo, joka on vähän jotakin samantyylistä. Sinne aikuiset on ilmaisia (jes!) ja konttaavat taaperot 3e. Kävelevät alle kolmevuotiaat 6e. Pitää mennä varmaan äkkiä tsekkaamaan paikka, niin säästää kolme egeä :)


Käytiin myös koeistumassa K:lle omaa moottorikelkkaa. Tässä on vähän kasvunvaraa, mutta muuten oli hauska vempele.

2 kommenttia:

  1. Hei. Halusin vain kertoa, että meillä on testattu sekä Kokkolan että Seinäjoen Touhutalot ja suosittelen ehdottomasti! :) Ei ne mitään valtavan suuria laitoksia ole, eli saattavat olla pienempiä kuin Hoplopit, mutta ajan saa kyllä kulumaan ja liukumäet on mahtavia -myös vanhemmille!

    -Titta

    VastaaPoista
  2. Me ei muuten ollakaan testattu hoploppia vielä, mut onneks tässä on vielä aikaa. Pitänee odottaa että poika oppii konttaamaan ja sitten suunnata serkkujen kera sinne temmeltämään.

    Mustakin on outoa että aikuisista pitää maksaa ihan järjettömiä summia lasten leikkipaikoille! Siis hähtäh?! Eiköhän ne aikuiset, jotka nauttii niistä paikoista "koko rahan edestä" on suht harvassa, joten eiköhän niillä kersoilla voitaisi rahastaa ennemmin..

    VastaaPoista