Sivut

perjantai 5. huhtikuuta 2013

Tulihan se tauti!


Oon sairastanut oksennustaudin viimeksi ala-asteella ja sen jälkeen oon halannut vessanpönttöä vain darrassa ja K:ta odottaessani alkuraskaudesta. Nyt kuitenkin sain kokea tämän taudin ensimmäistä kertaa aikuisiällä. Enkä kyllä välittäisi ihan heti tätä tavata uudelleen. Hassua, kuinka tauti iskikin kuin salama: illalla kävin juoksemassa ja olo oli mitä mainioin, yöllä heräsin huonoon oloon.

Eilisen vietin välillä lattialla, välillä sohvalla koomaten ja K leikiskeli siinä ympärilläni. Äiti kävi tuomassa aamusta pelastustarpeita: vadelmamehukeittoa ja jaffaa. Teki mieli itkeä ilosta miehen tullessa iltapäivällä kotiin töistä ja otti vastuun K:sta. Tänään kohtalaisesti nukutun yön, aamupäiväkoomailun ja sämpylän jälkeen alkaa tuntua jo voittajalle. Avasin sälekaihtimet ja laitoin vaatteet päälle = voitto. En kuitenkaan luvannut miehelle varmuudella mitään ruokaa iltapäiväksi, sillä ajatus ruoanvalmistuksesta ällöttää.

Mikäli en olisi paremmin tiennyt, niin olisin voinut vannoa että krapula tämä oli.

2 kommenttia:

 1. Tsemppiä! Meillä oli pari kuukautta taaksepäin Noro koko porukalla enkä suosittele sitä kenellekään!

  Nyt pissin sun muroihin: http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Brittiviranomaiset+Virvoitusjuoma+pahentaakin+vatsatautia/1135245394607

  Meni omakin maailmankuva aivan uusiksi. 'Jaffa vanhin voitehista' ei enää pädekään.

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti suolaliuos maistuu edes appelsiinille tai on ees oranssia. Suhtaudun suurella epäluulolla kaikkiin apteekista saataviin juomalitkuihin :) Just nyt haluaisin nauttia suolot pitsan muodossa, eli kovasti oon paranemaan päin.

  Noroa pelkään. Toivottavasti sitä ei tarvis koskaan sairastaa, mutta näköjään siitäkin hengissä kuitenkin selviää :)

  VastaaPoista