Sivut

tiistai 30. huhtikuuta 2013

Välillä on kausia"Se on joku kausi", sanotaan lapsen eri kehitysvaiheista. Meillä oli viimeksi syömättömyyskausi, mutta nyt on joku ihanuussöpöilykausi. Kelien puolesta vissiin on välikausi ja koska mulla on blogi, niin olen velvoitettu esittelemään Kn välikausitamineet. Näissä tamineissa kelpaa konttaavan taaperon ottaa maakosketusta, mutta miksi se haluaa nuoleskella kaikkea samalla?


Tässä myös vinkkivitonen Finnairin lentopisteitä omaaville: Finskin pistekaupassa saa vaihdettua pisteet monenlaisiin lahjakortteihin, mutta käyttökelpoisin mulle oli Polarn O. Pyretin lahjakortti. Pistetililläni lojui 12 000 pian vanhenevaa pointsia vailla käyttötarkoitusta ja vaihdoinkin ne lähes päikseen 50 egen lahjakorttiin. Tai omasta pussista pulitin kympin. Lahjakortti pärähti välittömästi pdf:nä sähköpostiin ja pääsin heti tuhlaamaan sen Kokkolan Popiin. Hyvä vaihtokauppa!


Takki + housut -yhdistelmä ei ollut älyttömän tietoinen valinta, sillä Popin hyväkuntoiset mustat välikausihousut löysin kirpparilta kympillä taannoin, joten päätin sitten ostaa takin tytölle. Värivalikoima oli pettymyksekseni melko suppea, mutta päädyin siniseen. Pitäis ehkä ostaa tai tehdä K:lle tyttövärinen kevätpipo, kun viimeksi eilen sitä kehuttiin kaupassa nätiksi pojaksi :)


Podin hetken pientä kenkäongelmaa ja sitten hetken mielijohteesta löysin M-kokoiset Stonzit face-kirpparilta. L-koko ei olisi ollut yhtään liian iso, mutta väri oli oikea, joten menee meillä nyt tämän kevään. Loistovärkit, saa puettua ilman taistelua ja pysyy konttaajan jalassa hyvin, kun saa kiristettyä sekä nilkan että säären kohdilta. Manducaa ei oo käytetty aikoihin, mutta pehmeät töppöset on kantohommassa kovia kenkiä mukavammat, uskoisin.


Puvun alla Klla on yleensä äitiyspakkauksen merinovillahaalari, taitaa olla viimeinen äp:n kamoista, joka on vielä käytössä. Toivoisin Popin takin ja housujen vielä menevän syksylläkin, kun ovat sen verran reilut.


Takki - Polarn O. Pyret 80 cm
Housut - Polarn O. Pyret 80 cm
Pipo - Me&I, koko 1
Rukkaset - Halpa-Halli, koko 2
Töppöset - Stonz, M-koko
Arskat - Julbo, koko 3


Huomiseksi odotellaankin sitten tämmöisiä arskakelejä, niin päästään porukalla avaamaan suunnistus-, grillaus- ja rantasaunakautta!

Pitäis satsata muuten myös omaan välikausivarustukseen kerrankin. Sitä kun ei tarvisi vuosittain vaihtaa.

5 kommenttia:

 1. Kivat vaatteet teillä! Tosi kätevä tuo pistehomma, en tiennyt ollenkaan että niitä voi käyttää Po.P:iinkin!

  Huippukirppari tuntuu olevan kun löytyy noin hyvää tavaraa. Itse en ole juuri löytöjä tehnyt viimeaikoina, lähinnä on kauhistuttanut se huonokuntoisen ja vanhan vaatteen määrä mitä sinne roudataan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä tarvi nyt ainakaan mietiskellä, että meneeköhän ne pisteet vanhaksi, kun niitä ei ole enää :D eikä uusia ole näillä näkymin hetkeen tulossa.

   Kaustisen Basaari -kirppis on meidän lähikirppa ja on kyllä hyvä paikka. Harvemmin kyllä mitään merkkikamaa oon löytänyt, joten noi housut oli loistolöytö. Mitä enemmän sitä kiertelee kirppareita, niin sitä varmempi oon siitä, että haluan ostaa uutena meille hyvälaatuista tavaraa - olkoon sitten merkkikamaa!

   Poista
 2. Meillä menee kato sitten ihan nappiin nää vaatetuksen värikoodit, mä kun en kehdannut satsata muutamalle käytölle välikausihaalaria (kun tuo kersa siis menee semmosessa pehmohaalarissa pääasiassa ja ulkona liinassa jos joskus tarvii tuulenpitävää) niin meillä on lainassa serkkulikan vaaleenpunanen haalari. Veljen vaimo kauhisteli että "ethän sä voi pojalle vaaleenpunasta laittaa" johon minä totesin että "voin, kato näin". Ei lenkillä kukaan tullu lässyttään mitään vaikka vaaleenpunaset lahkeet ja huppu liinan alta vilkkukin. Ja mitä sitten?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Propsit, hienosti tehty :D Pinkki ei oo vain pikkutyttöjen väri!

   Meillä on kanniskelut jäänyt lähes kokonaan, enkä ees oppinut käyttään liinaa - olis pitäny ostaa se heti käsille, niin olis ehkä ollut käyttöä...

   Poista
  2. Meillä taas liina pelasti 3-6 viikkoisen vauvan päikkärit, ei se sillon nukkunu kun liinassa. Plus että koirien kanssa kun maastossa huitelee, niin ei puhettakaan että rattailla pääsis, joten liina on aika jees siksi. Ja partiossa myös, vinkvink. Paitsi että joo, ehkä ihan kolmee siihen yhteen liinaan ei kyllä saa sidottua..

   Poista