Sivut

lauantai 4. toukokuuta 2013

Aamun kuva-arvoitus

Sen lisäksi, että tässä on viime viikot ollut yhtä yllätysten myllerrystä, niin eilinen käynti Kokkolassa veti perheen sanattomaksi ja nyt vähän jo hymyilyttää.

Että osuipas sitten meidän kohdalle.


Äitipolin niskapoimu-ultrassa löytyi yllättäen kaksi vauvanalkua, vaikka yksi oltiin vaan tilattu. Molemmilla on hyvät sykkeet ja omissa vesiammeissa lilluvat. Kauhistuttaa, ilostuttaa ja jännittää. Meille tulee kaksoset! Meitä on VIISI ens joulukuuhun mennessä ja näistä viidestä kolme on alle 2-vuotta. Loput kaksi todennäköisesti koettavat vain selvitä hengissä ja järjissään toisesta vauvavuodesta heti perään.

Eka kolmannes alkaa olla takana ja samoin joissakin määrin pahoinvointikin. Ruoan tekeminen on edelleen tuskallista, varsinkin jos pitää yhtään katsella raakaa lihaa. Ollaan eletty aika puolivalmisteilla siis viime ajat, mutta toivottavasti halu laittaa jotakin evästä palautuisi pian. Aamuisin väsyttää ihan saatanasti, mutta niin vaan K herättää viimeistään seiskalta. En ajatellut kertovani raskaudesta vielä hetkeen missään, mutta nyt on pakko, kun niitä on kaksi ja tää on ihan hullua! Kn raskaudessa mulla oli raskausdiabetes ja sitä odottelen myös diagnoosiksi tällä kertaa.

Tavallaan onneksi meillä on jo puolet kaksosten tavaroista valmiina. Enää tarvii hankkia puolet lisää :)

16 kommenttia:

 1. Hui mitä uutisia! Onnittelut tuplasti. Teillä on sitten la muutamia kuukausia meidän jälkeen. Onhan tuossa kaksosuutisten kuulemisessa varmasti vähän sulateltavaa, kun esikoinenkin on vielä noin pieni. Mutta onneksi takana on kuitenkin jo kokemusta vauvanhoidosta, että ei tarvitse kylmiltään lähteä kaksosia hoitamaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiiä onko se kokemus tässä kohtaa hyvä asia, kun on hyvässä muistissa öisin huutava lapsi. Sillon ei tienny, että se on semmosta. Nyt tietää. Hyi kamala.

   Poista
 2. Voi Sanni! Onnea ja tsemppiä TUPLAsti! Ihanaa ja jännittävää :)! -Terhi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kyllähän tää raskausajan sujuminen jännittää nyt jotenki enemmän, kuin ekalla kertaa!

   Poista
 3. <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! T.Laimi

  VastaaPoista
 4. Oijjoii... <3 Tuplasti onnea uudesta raskaudesta ja kaksosista!!! Voi siinä hetken olla äipällä ja iskällä kädet täynnä työtä kolmen vajaa 2v:een kanssa, mut ku epelit vähän kasvaa ni heist on varmaan hurjasti seuraa toisilleen. Oi että, mahtia!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se ajatus onkin (ainoa) valo tunnelin päässä: niitä ei tarvi parin vuoden päästä viihdyttää jatkuvasti!

   Poista
 5. En muista kerroinko sulle rakkaasta serkustani, jolla oli kaksosten syntyessä esikoinen 1v8kk...krhmmm....hengissä (ja järjissään)sekin on selvinnyt (vaikka ne rakensi vielä taloa samaan aikaan, kun kaksoset syntyi)! <3 Ja onneksi teillä on apujoukot kuitenkin lähellä! Mahtava uutinen!!!! :)Toivottavasti nähdään pian! <3 -Päivi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah! On siis mahdollista säilyä hengissä ja joku on niin tehnytkin! Onneks meidän suuritöisin remppa on hoidettu alta pois ja jos/kun tehdään muutoksia makkareiden lisäämiseksi, ni se ei vaikeuta meidän asumista täällä mitenkään.

   Poista
 6. Onnittelut! I'll toast to that tonight. -p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lupaatko? Tekis mieli rutikuivaa kuohuvaa kilistellä, joten tilaan sellaisen maljan, kiitos!

   Poista
  2. Meni kaikki Solit, suurin osa siidereistä ja **jallu +muuta (oli vähän apuja). Samppakaljaa ei ollut, muttta siideri oli kuivaa. -p

   Poista
 7. Oo, tuplaonnea! Aika kiireiseltä kuulostaa lähivuodet, mutta tsemppiä. On siitä muutkin selvinneet hengissä, se (kai) lohduttaa. Ja lisäksi kamalasti muita kliseitä joita ei ehkä osaa nyt arvostaa :D

  Ootko käyny tutustuun Ananas ja Kookos-palstaan (http://www.lily.fi/palsta/ananas-ja-kookos), siellä on parivuotiaan esikoisen lisäksi kaksoset nyt vajaan vuoden.

  VastaaPoista
 8. Uijui. Aikamoinen yllätys varmaan :) Tsemppiä odotukseen!

  VastaaPoista