Sivut

maanantai 6. toukokuuta 2013

Buzz! Aita matalalle valmisruoalla


Minäkin pääsin mukaan Buzzadorin Hälsans Kök-kampanjaan ja just nyt hajuttomat ja nopeat valmisruoat sopivat elämään hävyttömän hyvin. Eilen meillä syötiin siis yllättävän hyviä kasvispullia pakkasesta, uuniperunaa ja valkoista soosimössöä, johon tyhjensin kaikki kaapista löytyneet valkoisten mössöjen pohjalliset sekä lisäsin ruohosipulia, valkosipulia ja mausteita.

Tuotearvostelut on hiottu huippuunsa uudistuneessa MB-lehdessä, joten tässä samaan tyyliin arvostelu pyöryköillekin:

Hälsans Kök KasvispyörykätMAISTUU MYÖS LIHANSYÖJILLE. Hinta: n. 5e. Paino: 300g. Energiaa: 117 kcal/100g, josta proteiinia 18 g, hiilihydraatteja 10,5 g ja rasvaa 6 g.
Mainioita pullia akuuttiin nälkään ja helppoon elämään. Paketista riitti kahdelle nälkäiselle isoon annokseen. Pullien pinta oli rapea ja suolan määrä (1.6 g) suurehko, joten taapero jäi tällä kertaa pullatta.
HYVÄÄ: Maku, rapsakka olemus. HUONOA: Pieni pakkauskoko. KENELLE: Arjen helpotukseksi, kasvissyöjäkaverille illanviettoon.

Ajatus raa´asta lihasta on äärettömän vastenmielinen, eikä ruoan tekeminen kiinnosta pätkääkään. Olen yleisesti ottaen kaikenlaisia valmisjuttuja vastaan ja normitilassa ainoa valmiiksi einekseksi luokittelemani asia vakituisesti kaapissa on sekalainen kokoelma erilaisia tomaattimurskapurnukoita. En ole ruokanatsi, mutta tämmöinen viikkotolkulla einesten mättäminen ärsyttää itseäni suunnattomasti. Valinta on nyt vaan pitänyt tehdä oksentamisen ja einesten välillä, koska jatkuvasti on syötävä.

Seliseli. Paskamutsi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti