Sivut

sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Buzz! Veet ja viimetipannainen

Yksi meidän perheen suurimmista ja ikuisista aviokriiseistä on deadlinevenytys. Mieheni haluaa tehdä asiat ajoissa ja lähteä aina etuajassa. Itsehän teen kaiken viimeisenä mahdollisena hetkenä ja mielellään oon akateemisen vartin verran myöhässä. 


Aasinsillan kautta taas asiaan. Pääsin kauhukseni mukaan Veetin Buzzador-kampanjaan, jonka viimeinen raportointipäivä on tänään. Tai siis pari tuntiahan tässä vielä on vuorokauden vaihtumiseen aikaa, joten mikäs kiire tässä on :) Sentään kampanjan testiosion olen suorittanut jo aikaisemmin. Kampanjaan pääseminen tarkoitti siis sitä, että jouduin ekaa kertaa vahaamaan sääret pinkillä mönjällä. Niin minä tässä eräänä leppoisana toukokuun iltana katsoin telkkarista CSI:tä ja kidutin itseäni repimällä säärikarvoja ihosta irti.

Hirveen hankala keksiä tästä repimisprojektista mitään positiivista. Homma kesti niin jumalattoman kauan vrt. höylä, joten vahasin vain oikean säären ja toisen jalan höyläsin vertailun vuoksi seuraavana päivänä. Sanoisinkin, että en oikeasti näe vahaushommaa niin äärettömän ylivertaisena säärikarvanpoistomenetelmänä, että tekisin ko. hommaa ilman jotakin pätevää syytä. 

Koska edellisestäkin buzzador-kamppiksesta tein MB-lehden innoittaman testiyhteenvedon, niin jatketaan samalla linjalla.


Veet EasyWax Sähkökäyttöinen roll-on. KESKIAIKAINEN KIDUTUSMENETELMÄ PINKISSÄ KUORESSA. Hinta: n. 55e. Pakkauksen sisältö: lämmityslaite ja sen korkki, roll-on-vahapakkaus (50 ml), erityisesti sääri- ja käsikarvojen poistamiseen, 12 kuitukangasliuskaa, 4 jälkihoitopyyhettä, teline ja virtajohto.
Idealtaan tekninen ratkaisu säärten vahaukseen. Vaha pysyy oikean lämpöisenä ja levittyy tasaisesti, mutta vahausneitsyelle laitteen, kangasliuskan ja repäisykivun kanssa toimiminen ärsytti. 
HYVÄÄ: Vaha pysyy siististi tallessa laitteessa. HUONOA: Vahausprosessi kestää kokemattomalla ja höyläykseen tottuneella liian pitkään. KENELLE: Pitkäpinnaiselle ja matalalla kipukynnyksellä varustetulle pinkistä pitävälle.


Tulipa tylyä ja suoraa tekstiä. En siis ihastunut ja aion pitäytyä tässä tutussa höylässäni. Sekin on sattumalta pinkki. 

Käyttöohjeet muuten Veetin käyttöön lukaisin suoraan Lauran blogista. Siellä oli hyvät neuvot kuvien kera.

Ps. Kuvat on otettu mun uudella lelulla, Samsung Galaxy S4 -superpuhelimella ja vaikka näille on kyllä näytetty Photoshoppia, niin olen erittäin tyytyväinen laatuun. Lisäksi Samppa lataa kuvat meidän kotiverkossa ollessaan automaattisesti Dropboxiin, josta sain ne tosiaan blogikäyttöön näppärästi. Saapa nähdä onko tuolla pokkarikameralle enää käyttöä lainkaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti