Sivut

keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Perhejuhannus, joka meni jo


Meidän juhannus sujui rauhallisesti, kuten varmaan voi arvatakin. Perinteisestihän veteliläinen juhannus alkaa jo torstaina juhannuspesiksellä, jossa oli tänäkin vuonna sateesta huolimatta porukkaa kahden joukkueen tarpeisiin. Itse menin kentälle, kun olin saanut K:n nukkumaan. Mun peli jäi lyhyeksi, mutta hyvä niin. Löin vähän palloja kentälle, juoksin pari pesänväliä ja seisoskelin kentällä siepparina, niin ettei kukaan uskaltanut siihen lyödä. En tiedä kumpi voitti, mutta mulle tästä huimasta liikuntapyrähdyksestä tuli vähän supistuksia. Juoksut taisi olla siis tässä ja katotaan ens vuonna uudestaan.

Perjantai vietettiin järven rannalla sukulaisten kanssa saunoen, syöden ja kokkoa poltellen. Oltiin yötä mummolassa, niin sai tytön laitettua nukkumaan ja istuttua vielä ite iltaa muiden kanssa. Meillä oli itkuhälyttimenä applikaatio, joka antoi vähän vääriä hälytyksiä, mutta olisi toiminut myös oikeana hälärinä. Mun tabi oli siis tytön vieressä ja jos äänet nousi riittävän suuriksi, niin sain puhelimeeni tekstarin ja soiton. Pystyin vastaamaan ja kuuntelemaan että onko oikeasti mikään hätänä. Ei ollut :) Matka siis tytön nukkumapaikkaan ja meidän istuskelupaikkaan oli satakunta metriä, eikä meidän oikea itkuhäläri olis toiminut noin pitkälle matkalle.

Lauantaina vietiin tytär miehen vanhemmille yökylään ja suunnattiin istumaan iltaa kavereiden kanssa. Ruoaksi oli maailman hauskinta grilliruokaa: beer butt chicken. Kanaparoille tungettiin siis tölkki hanuriin ja istutettiin ne grilliin, tai tässä tapauksessa uuniin. Parasta lauantaissa oli se, että lähdetiin kotiin puoliltaöin ja aamulla sai nukkua niin pitkään kuin unta riitti. Eli yheksään, huikeaa. Mutta nukkuminen oli mahtavaa! Sunnuntaina käytiin vielä rippijuhlissa ja sittenpä alkoi olla juhannus taputeltuna.

Olen erittäin tyytyväinen tämän uuden Samsung Galaxy S4-puhkuni kameraan ja näihin kaikkiin kivoihin appseihin, mitä samppaan saa. Kuvakollaasi on tehty Aviary-kuvankäsittelyappsilla ja yhdistelty PhotoGrid-kollaasiohjelmalla. Kuvan ja lyhyemmän juhannusselityksen yritin julkaista jo sunnuntaina Bloggerin appsin kautta, mutta se ei suostu julkaisemaan mitään. Pieni miinus, mutta on varmaan korjattavissa.

Saatan olla vähän aivopeseytynyt Android-fanaatikko...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti