Sivut

tiistai 23. heinäkuuta 2013

Eilisen itkut


Eilen illalla istuskelin koneella ja selasin internettiä. Törmäsin tähän linkkiin, jossa oli kuvilla todistettu asioita, jotka palauttaa uskon ihmisyyteen. Eläinpelastukset ja muut vastaavat ei hätkähdytä mua pätkääkään - oikeastaan oon tullut vaan yhä eläinvihaisemmaksi lapsen myötä, mutta tämä viesti oli ihan mahtava ja hanat avautui heti.

Ensinnäkin samaistun tilanteeseen. Väsyneet vanhemmat 1-vuotiaan kanssa ravintolassa, eikä lapsi ole yhteistyöhaluinen. Huutaakin jopa. Perhe pelkää muitten ruokailijoiden pahastuvan ja ehkä joku luokin heihin katseen alta kulmien. Ensin syötetään lapselle mössö, sitten vanhemmat vetävät lähes vuorotellen annoksensa  siinä ohessa ja pyytävät kiireessä laskun, joka onkin tuollainen viesti.

Kuulostaa niin uskomattomalle tapahtumalle ja tämä oli niin hieno ele tuntemattomalta!

4 kommenttia:

 1. Saako tämmöiselle kuvalle pillittää (tai ainakin kovasti yrittää olla pillittämättä, koska on töissä parhaillaan) vai pidetäänkö sen vuoksi ihan omituisena :) Mulle kävi nimittäin niin! Ompa kaunis idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä saako, mutta ite ainakin jouduin vähän kyynelehtiä ja sitten nauraa itekseni, että kaikesta sitä hanat nykyään avautuu... :)

   Poista
 2. Aika hyvä! Nyt uskallan iteki jatkossa ravintolaan. :)

  -Anu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole rohkea! Ei ne ihmiset syö, kuin omat annoksensa ja niissäkin liha on kypsää.

   Poista