Sivut

sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Miltä näyttää 1000 pallomeren palloa?


Tai oikeasti palloja on noin 800 kpl, lukema vaatii tosin tarkistuslaskennan. Tilasin pallomeren pallot täältä ja maksoin niistä 90 euroa. Jotenkin ajattelin, että näitä olis ihan käsittämätön määrä. Siis niin paljon, että meidän terassi täyttyisi. Tosiasiassa sain yheksällä kympillä pussukan palloja, jonka sisältö hädin tuskin riitti peittämään K:n puhallettavan uima-altaan pohjan. Olen siis pettynyt. Erittäin pettynyt. Saatan jopa reklamoida!


Ja katsokaa tätä lasta! Näyttääkö tämä lapsi siltä, että on palloista iloinen.

2 kommenttia:

  1. Voi mikä pettynyt pallero! Meidän kersa pääs eilen testaan HopLoppia ja siellä parasta oli nimenomaan pallojen syöminen (ja semmosessa putkessa haahuilu ja huutelu). Mutta ne pallot oli jotain elämää suurempaa rakkautta, joten ymmärrän pettymyksen karvaan maun.

    Ihan voin kyllä myöntää, että sutkin idean HopLopissa sulta ja siksi pysähdyttiinkin Jyväskylässä hiukan riehumaan. Ja arvaa kuka nukku sit kotiin asti!! (Okei, saatto simahtaa yöunille, kello oli kumminkin melkeen kaheksan, kun päästiin kaupan ja syömisen jälkeen matkaan JKL:stä)

    VastaaPoista
  2. Voi ei,minkä kokoinen tuo allas on kun olen juurikin tilaamassa joululahjaksi ipanoille pallomereä ja mietin kuin paljon palloja tarvii =/

    VastaaPoista