Sivut

maanantai 1. heinäkuuta 2013

Puoliväli häämöttää!


Raskaus alkaa olla puolessa välissä. Hurraa! Rakenneultra on ihan kohta.

Kun loppukeväästä valitin, että en jaksa mitään, niin nyt on tilanne ihan toinen. Osaksi tähän taitaa vaikuttaa se, että töissä ei tarvi poukkoilla, vaan saa istua rauhassa, mutta kuitenkin liikettä tulee lounaalle mennessä ja juttukeikoilla käydessä. Lisäksi parkkeeraan auton osittain tarkoituksella kauemmaksi, jolloin aamuisin ja iltapäivisin tulee pätkän verran käveltyä. Pätkä tarkoittaa puolta kilometriä suuntaansa.


Eilen olin tosin vielä työpäivän jälkeen kokouksessa ja ekan kerran alkoi istuminen tuntumaan todella raskaalle. Vauvatkin liikkui jotenkin erityisen vilkkaasti ja tässä raskaudessa uutuusvaivana tullut lonkkakipu juili. Tänään on vapispäivän kunniaksi käyty tytön kanssa hammaslääkärissä sekä mansikanhaussa, pidetty pieni uimatauko ja kuulostaisi myös, että päikkäritauko on nyt alkanut myös. Kunhan on koomailtu riittämiin, niin jatketaan asiainhoitoa. Mietin tässä myös, että oisko aika kypsä toisen pakastimen hankkimiseen? Haluaisin säilöä nimittäin mansikoita ihan älyttömän paljon. Viime vuonna sulloin pakkaseen kolme laatikollista ja ne riitti kitsastellen talven yli.


Meidän pihalle on entiset asukkaat istuttaneet pioneja. Ne on mahtavia kasveja ne! Voisin ottaa enemmän, sillä kukat, jotka kukoistaa hoidotta on parhaita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti