Sivut

lauantai 17. elokuuta 2013

Heräsin aamulla ja halusin iPadin


Mua pelottaa. Ei siksi, että erilaiset tekniset laitteet olisivat jotenkin jännittäviä, vaan siksi että mun pitäisi tämän laitteen ostopäätöksen tehdessäni syödä sanani. Sanat siitä, että omenatuotteita ei meidän talouteen tule. Julistukseni ja palopuheet Applen pahuudesta. Sisäisen vihani laitevalmistajan tiettyjen appsien käyttöpakkoon.

Samsungin hyvin palvellut tabini on tullut siinä mielessä tiensä päähän, että en jaksa pitää sitä ladattuna kun sen käyttö on niin käsittämättömän hidasta ja siinä on hyvää vain koko. Jos androidille tehtäisiin lehtiversioita aktiivisemmin, niin ehkä ajattelisin uudempaa versiota sampasta, mutta koska Hesari tykkää iPadista ja muitakin lehtiä sieltä saa kivemmin luettua, niin siinä suurin syy takinkääntöön.

Lisäksi iPadia voisi käyttää Netflixin telkkarikaukosäätimenä, nimittäin meidän olkkarin LG:n "älytelkkarin" ainoa fiksu applikaatio, Viaplay, lopettaa toimintansa pian.

Tabin meinasin tyhjentää K:n käyttöön. Taaperopelejä ja videoita viihteeksi. Aivan turhaa varmaan, koska lapsi kuitenkin haluaa vaan padin sitten.

Ratkaistavia kysymyksiä on Retina vs. iPad2. Wifi+3G vai pelkkä Wifi. Löytyykö teiltä näistä mielipiteitä?

Applefanboyt ja -tytöt voi mennä johonkin muualle repostelemaan omppujen hyvyydellä.

4 kommenttia:

 1. Mä vastustin, en niinkään omenatuotteita vaan sitä että ylipäänsä tarvitaan tällainen tabletti, mut ah, ei ilman tätä Ipadia enää voisi elää! :) Meillä on pelkkä wifi, ja on riittänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ylipäätänsä jonkinlainen kannettava viihdytinlaite on suorastaan pakollinen elämänlaadun kannalta :) Kännykän näytössä vaan tulee koko niin helposti vastaan.

   Poista
 2. Mä oon kans vannonu, ettei meille omenoita muuta ja kommentoinkin nyt VAIN tuohon Wifi-asiaan. Mä en voisi elää ilman 3Gtä, sillä wifi on käytössä lähinnä vain kotona. Kaikkialla muualla 3G on näppärämpi ja esmes mökillä ei oo wifistä kuultukaan.

  Veljellä on pelkkä wifi ja se kiroaa aika monesti sitä, ettei pääse jossain nettiin. Sit se jakaa jotain kuppasta megan nettiä puhelimesta täbillekkin. Huoh sanon minä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekis mieli säästää se satku ja ottaa pelkkä wifi-versio, mutta eiköhän se oo toi 3G sama ottaa tähän konkurssiin. Ja retina. Ja kaikki muut herkut.

   Windows-tietokoneista en vaihda tosin koskaan pois. Ikinä. Ikinäikinäikinäikinä!

   Poista