Sivut

sunnuntai 25. elokuuta 2013

Kosmetiikkavitonen


Tulin töistä ja täällä kotona on kummallisen hiljaista. Täällä on imuroitu ja keittiönpöydät puleerattu. Mitään suurta ja akuuttia ongelmaa ei ole, joten voin kai blogata. Vähän ja varovasti.

Kylppärinpöydällä on viikkokaupalla nököttänyt kokoelma tyhjentyneitä purnukoita odottaen kuvausta ja raportointia. Tänä odotusaikana on tyhjentynyt muutama purnukka lisää, mutta säästelen ne taas seuraavaan satsiin. Seuraavaan tyhjennyssatsiin luvassa hulluna hiusjuttuja!

1. We care Icon: Body lotion, Tropical wind. 
Käsittääkseni tämä on sokkarin oma (halpis) merkki? Ostin voiteen K:n raskausaikana ja se on osoittautunut yllättävän hyväksi. Erityisesti tykkään muotoilusta ja värikkäästä ulkomuodosta, mutta nopeasti imeytyvä kevyt rasva ei tahraa lakanoita.

2. Garnier mineral InvisiDry tjsp
Ihan toimiva halpisdeo. Tässä plussaa muotoilusta, kun säilytys on ylösalaisin.

3. Triple Dry deo
Kalliimman hintaluokan deo, mutta tosi hyvä sellanen. Miinusta muotoilusta, kun ei ole ylösalaisin.

4. Opi Matte Nail Envy Nail Strengthener
Maailman paras kynsilakka-asia. Saa ohuet liuskekynnet kestämään vaikka betonin raapimista. Ensimmäinen lakka vuosiin, jonka olen käyttänyt loppuun.

5. Dior Diordskin Nude, sävy 010
Meikkivoide, joka ei toimi mun korppunaamassa, en maksaisi tästä enää sitä viittäkymppiä, jonka silloin pikkujoulunviettopaniikissa maksoin. Loppuipas sentään. Miinusta purkista, josta ei näe paljonko tököttiä on jäljellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti