Sivut

sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Kosmetiikkavitonen

Perjantai-iltana pakkaillessa kamoja mukaan keräsin samalla tyhjentyneet purnukat kasaan ja sain vitosen täyteen, kuvan napatuksi ja tätä hetkeä odottamaan. Tuotenimiä tihrustan itse kuvasuurennoksesta, joten ei varmaan ihan mätsää täysin.

1. Paul Mitchel Instant Moisture Daily Treatment
Hampputukan pelastukseksi hankittu hintava hoitoaine ja oikein hyvä sellainen. Kesti yli vuoden, kun oli ns. "pariton" hoitoaine. Ensin koetin turistaa viimeiset tipat tuubista ja lopuksi leikkasin purtilon saksilla auki ja ainetta riitti vielä kahteen pesuun.

2. Cutrinin joku hoitoaine
Talvella ostettu ja käytetty yhdessä saman sarjan shampoon kanssa, joka vetelee kyllä viimeisiään, mutta ei vaan lopu! Miksei hoitoaineita ja shampoita suunnitella loppumaan samanaikaisesti? Ärsyttävää. Laadultaan ihan hyvä, parempi mitä markettikama.

3. Lumene Radiant Touch 2 in 1 Kirkastava naamio & Mikrokuorinta
Suihkussa käyttämäni kuorintavoide. Ei mikään lemppari. Jos aineen on tarkoitus kuoria, niin kaks sellaista mikroraetta ei oo mun mielestä kuorintaa. En tosin ole ammattilainen.

4. Four Reasons hiuksiin jätettävä hoitoainesuihke
Luokitellaan halpikseksi, mutta pakkaukset on nättejä. Legenda kertoo, että eräs tunnettu Young Lions-palkinnon voittanut media-assistentti on jättänyt työharjoittelupaikassaan idean pakkausten suunnitteluun. Saana voi korjata, jos tahtoo tai kumota kaiken kommenttiboksissa. Tarina meni jotakuinkin niin, että ennen työharjoittelunsa päättymistä jossakin mainostoimistossa Saanalle annettiin tehtäväksi kirjoittaa neljä syytä tälle tuotteelle. Mopo lähti käsistä ja niitä syitä tulikin reilusti enemmän. Saanan työharjoittelu loppui ja joku copywriter ilmeisesti jatkokehitteli ideaa. Jossain vaiheessa nämä makeat tuotteet tuli kaupan hyllyille, voittivat palkintoja ja kansa hurrasi. Kredittiä ideoijalle ei ole tosin tainnut tulla :)

5. Dermosil Inca Inchi yövoide normaalille ja sekaiholle
Loistava annostelija, kaunis pakkaus ja ihan toimiva tuote, mutta voiteella on inhoittavan tunkkainen haju. Saman sarjan päivävoide on loppunut jo aikaa sitten, mutta tämä yövoide on kummitellut kaapeissa. Tätä olis pullon pohjalla vielä ollut, mutta en jaksa enää katsella haisulia. Dermosilin tuotteissa on monia muita helmiä ja valikoima suuri. Verkkokauppa on myös mielestäni yksi Suomen toimivimmista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti