Sivut

perjantai 13. syyskuuta 2013

Pinterestistä toteutettavaa TOP 9


Jos jokin sosiaalisen median palvelu on selkeästi tietyn sukupuolen kansoittama, niin Pinterest on sitä. Pinterestiä käyttää 70 miljoonaa ihmistä ympäri maailman ja heistä 80% on naisia. Itse olen pinnaillut ideoita talteen satunnaisesti noin parin vuoden ajan ja Pinterest on yksi unettomien aamuöiden viihdykkeistäni. Eri aihealueiden tauluihin on kertynyt tähän mennessä paljon ideoita odottamaan toteutusta ja keräsin nyt yhteen omasta mielestäni parhaimmat.

Top 9 Pinterestin DIY-vinkkiä


1. Kaljakakku
Vaippakakut on out! Varpajaisiaan viettäville (siis nehän vietetään yhdessä) tai muuten vaan juhlan tarpeessa oleville viedään kaljapurkeista koottu kakku.

2. Smarties-kakku
Ei pursottelua tai koristeiden asettelua. Vain suklaapatukoita reunoille ja pari karkkipussia kumottuna kaakun päälle. Tulos on silti näyttävä!

3. Betonivalaisin
Ikean halpislampuille saa rouhean ilmeen betonilla. Mulla on näitä lamppuja ainakin kaks varastossa ja ne pitäis vaan kastaa betoniin.

4. Lasten taidetta minikoossa
Oletan, että tulevaisuudessa lapset käyttää edelleen väriliituja. Taideteokset pääsevät muualle taloon esille postimerkin kokoisina kollaaseina.

5. Miten T-paita leikellään kuteiksi
Ranskankielinen tutoriaali siitä, miten T-paidan saa nopeiten tuhottua jatkokäyttöä varten. Tuhosin Kn odotusaikana muovipussillisen vanhoja T-paitoja niitä kuteiksi leikellen ja virkkasin niistä koreja. Samanlaiseen puuhaan haluan päästä kotisohvalle nyt myös!

6. T-paitamatto
Sitten kun virkkaaminen alkaa tuntumaan nivelissä, niin T-paitakuteista saa solmittua myös maton.

7. Itsetehdyt wipesit
Ootteko tienneet, että babywipesejä saa tehtyä ite? Mun on tehnyt mieli kokeilla, sillä kaupan wipesit ei mielestäni oo ollenkaan näppäriä paketteja. Pyyhkeitä tulee aina liikaa kerralla.

8. Auton ikkunoiden sulattaja
Tämä ohje väittää, että viinietikan ja veden sekoituksella saa sulatettua jäiset auton ikkunat. En ole kokeillut, mutta tämä ja monta muuta vastaavanlaista vinkkiä vaativat testiä. Note to self: osta spray-pulloja.

9. Liukuvärjätyt kynnet
Tarvitset meikkisienen ja kynsilakkoja. Sopii vuodelevossa tehtäväksi aktiviteetiksi.

Tästä pääset Pinterest-profiiliini, KLIKS! Pinterestin Android-sovellus toimii ainakin Galaxylläni jouhevasti ja se on pääasiallisesti Pinterest-käytössä. Harvemmin, kuten nyt, tulee nettisovellusta käytettyä.

Mites, pinnaatko sä?

4 kommenttia:

 1. OMG, KARKKIKAKKU!!! Ne vois kyllä kaataa suoraan mun suuhun eikä tarvis kasata tolleen. Olis huomattavasti nopeempaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suorastaan turhaa hifistelyä joo :) Aivan järjetön smarties-himo ollut tämän postauksen teosta lähtien... tai onko enää smartiesejä, vai onko ne vuosien aikana muuttunut M&M-namuiksi?

   Poista
 2. En kestä tota Smarties-kakkua. Pakko varastaa! Idea siis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinterest on yhtä ideavarkautta koko palvelu :)

   Poista