Sivut

lauantai 12. lokakuuta 2013

34 ja lupa liikkua

Tällä ostoksella tuli mielenrauha.

Ajatelkaapa. Oon viimeiset viis viikkoa vältellyt liikkumista ja pelännyt varsinkin sairaalajakson jälkeen kaikesta liikkumisesta tulleita kipuja. Aleksis Kiven päivän kunniaksi tuli täyteen rv 34, eli nyt kuin taikaiskusta saan liikkua aivan normaalisti. Magic!

Havahduin myös siihen, että meillä ei ole oikein mitään valmiina kaksosille! Olen pesinyt sohvalla, kun en muuta ole voinut, joten kaikki tarvikkeet on hankkimatta. Kaikki on tietenkin Kn jäljiltä tallella, mutta kun niitä asioita tarvitaan kaksin kappalein. Jos jonkin tavaran kierrättäminen kannattaa, niin vauvakaman ja yritän viimeiseen asti vältellä niiden ostamista uutena.

Koska en jaksa fyysisiä kirppiksiä kierrellä tai FB-kirppiksillä huutelu on tahkeaa, niin wanted-ilmoitus omalla FB-seinällä tuotti tulokseksi ainakin sitterin ja pinniksen. Kauppareissu Halpikseen taas tuttipulloihin uusia tutteja, tavistutteja sekä kaikkea muuta mukamas tarpeellista pientä. Nyt tuntuu jotenkin valmiimmalta. Vielä suurin vauvavalmistelujen edessä seisova asia on kaksosten vaatteiden säilytystilan puutos, jonka korjaan lipastohankinnalla heti ens viikolla.

Mutta lipastoa ja sinne vaatteiden viikkailua (siis sullomista) vailla on kaksosten tuloon valmistautuminen. On kaukaloita kolmin kappalein, on matkarattaat, on tuplavankkurit, on ruokintavälineet ja systeemit.

Tänään käytiin muuten värikylvyssä koko perheen kesken ja mentiin paikalle kävellen. Kävellen! Huikeaa! Kävely on mahtavaa!

1 kommentti: