Sivut

maanantai 14. lokakuuta 2013

Makkaranpaistoretkellä

Kuvassa tyttö, jolle joutuu ihan kohta teippaamaan tumput jesarilla ranteeseen. 

Viikonlopulle oli luvattu kaunista keliä ja mulla oli metsäkaipuu. Lähdettiin siis lauantaina makkaranpaistoretkelle kun oltiin koko perhe vedetty päikkärit. Retkipaikan kriteerinä oli lyhyt kävelymatka autolta paistopaikalle, joten lokkeiltiin miehen kaverin eräkämpälle kuivien puiden äärelle.




Penninkijoki virtasi notskipaikan vierestä.

Jos sinä, lukijani, jostakin mysteerisestä syystä ajelet joskus vt 13:sta Jyväskylä-Kokkola välillä ja asfalttitie kyllästyttää, niin suosittelen poikkeamaan Perhon keskustasta Loukkukoskentielle ja ajelemaan erämaataivalta Halsualle. Tien varrelta löytyy myös aika paljon geokätköjä. Väli on ihan kohtalaisessa kunnossa ja hyvällä tuurilla voi bongata metsäpeuroja.

K kiskaisi päivällisekseen mandariinin, puolitoista makkaraa, pillimehun ja pienen rusinarasian. Hyvä suoritus.


Itsekritiikin pitäisi ehkä tässä kohtaa jotenkin toimia ja tämä kuva jättää julkaisematta, mutta julkaisempa nyt kuitenkin, koska raskauden viimemetreillä kritiikkisuodatin on vioittunut. Tässä äidistä ja tyttäristä yhteiskuva, jota voin taivastella sitten kun oon 30 kiloa kevyempi. Olo alkaa olemaan aika täyteläinen ja harvassa on vaatteet, jotka mahtuu päälle.

Kaverin lapset oli muuten sanoneet eilen niin ihanasti, että pakko jakaa teillekin: "Sanni ei ole iso, vain Sannin vauvat on isoja". Ihanaa! Uskon mieluummin alle 5-vuotiaita kuin peiliä.

1 kommentti:

  1. Tulipa hyvä mieli tästä postauksesta ja jotenkin oma lapsuus makkaranpaistoretkineen mieleen. :)

    VastaaPoista