Sivut

lauantai 26. lokakuuta 2013

Unisex-haalari


Ei ole kulunut kuukauttakaan siitä, kun julistin täällä blogissa omaa sukupuolineutraalin kasvatuksen linjausta. Itseäni lainaten: "Pinkki on ihan kiva väri, mutta jos mahdollisuus johonkin muuhun, niin otetaan se".


Haalari: Molo Kids Polaris Panther, koko 86
Hattu: Reimatec Eimo, koko 48
Rukkaset: Reimatec Ote, koko 2
Kengät: Kuomat, koko 24

Sääntö vahvistaa poikkeuden, joten katsokaa ja ihailkaa tätä viime kevään Molo Kidsin aleostostani, joka oli silloin pakko saada. Aivan pakko. En pystynyt lähtemään kaupasta ilman Visan vingahdusta.

Haalari menee varmasti koko talven, on sen verran reilu. Hattu ja hanskat on liian suuret ja Kuomat on just nyt passelit. Ei kyllä haittaa, vaikka rukkaset on suuret, koska niitä ei saa tuolle vänkyrälle käteen. Tai ainakaan peukaloa ei saa paikalleen. Halpiksessa oli semmosia vetoketjulla varustettuja talvihanskoja, mutta väärän värisiä, joten jätin toistaiseksi ostamatta. Mustat vetoketjurukkaset siis haussa.


Mainoskuvat on otettu viikonlopun lumilla, nyt ensilumi on pelkkä muisto.

Ainakin K erottuu hyvin lumihangesta tulevana talvena. Mä joudun varmaan ostamaan toiselle kaksosellekin Molo Kidsin shokkivärihaalarin kun on sen aika. Ehkä keltainen?

Periaatteet, niitä mä tykkään rikkoa!

2 kommenttia:

  1. Mä pähkäilin pitkään kehtaanko ostaa Molo Kidsin toppiksen. Aika suolanen hinta taisin ajatella. Mistä sen ois voinu tietää että se sama (ruskea) puku tulee kestämään vanhemmalla pojalla kaksi talvea ja nuoremmalla pojalla yhden talven ja on vieläkin ehjä, tietysti käytetyn näköinen. Itseasiassa nakkasin sen eskariin varapuvuksi vaikka vähän pieni alkaakin jo olla. Eli neljäs talvi ja poikien käytössä että kyllä, kannatti maksaa vaikka kirpaisi.
    Valitsin tuon puvun nimenomaan sen takia että se poikkesi valtavirrasta. Yksinkertainen ja simppeli..kestävyydestä en vielä silloin tiennyt.

    VastaaPoista
  2. No niin rouva, jätin sulle haasteen mun blogissa! Terkkuja!

    VastaaPoista