Sivut

torstai 14. marraskuuta 2013

Nokia Lumia 1020:n ensifiilikset

Somemutsi katseli leikkikenttäreissua kännykän näytöltä.

Pääsin mukaan testaamaan Nokian uutta Lumia 1020 -puhelinta kahden viikon ajaksi. Testiaika ei olis voinut tulla parempaan saumaan, sillä viime viikkoina Samsung Galaxy S4-puhelimeeni on ilmestynyt ihan typerä ominaisuus: se sammuu, kun akun varaus laskee alle 60 prosentin. Siis huoltoreissun tarpeessa.

Tuotetestaajan pitäisi varmistua siitä, että testiolosuhteet on samat. Kuvien välillä 12h aikaa, joten siksi Galaxyllä otettu otos esiintyy edukseen ja Lumia vihertää kateudesta.
Otin innoissani puhelimen välittömästi käyttöön, sillä puhelimen kamera kiinnosti niin paljon. Tosi hyvältä vaikutti kyllä ekan päivän käytön jälkeen! Peittoaa ainakin meidän Canonin pokkarikameran poistiehensä.

Ensifiilikset:
- On pakko luoda @live.com -sähköpostiosoite
- Kuvat synkronoituu Skydriveen, jonne pääsee käsiksi tuolla live-tilillä. Kuvat tosin pienentyy automaattisesti Skydriveen siirtyessään ainakin puoleen alkuperäisestä.
- Gmailin yhteystietojen tuomisessa on jokin bugi. Ei näytä yhteystiedoissa kuin naamakuvat. Ei edes sähköpostia, pirulainen.
- Facebookin yhteystiedot siirtyvät. Voisko kaikki (erityisesti Jenni) lisätä FB:n käyttäjätietoihin puhelinnumeronsa, koska oon nyt vaihteeksi taas ilman joitakin puhelinnumeroita. Esimerkiksi ilman Jennin numeroa.

Testaajat pääsevät FB-ryhmään esittämään kysymyksiä laitteista asiantuntijoille ja kyllä mulla onkin jo vähän mielen päällä niille juttuja. En vielä näillä puheilla vaihtaisi Lumiaan, mutta kyllä hyvä kamera on nykypuhelimessa vaatimuslistan ykkösenä!

Minä sitten tykkään kaikista uusista vimpaimista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti