Sivut

lauantai 1. helmikuuta 2014

Miikkarikutsuraportti


Tuossa ohimennen torstaina järjestin täällä meillä Me&I-kutsut, koska uusi mallisto pitää ehdottomasti nähdä heti ensimmäisten joukossa. Jotenkin tuntuu, että koko viikko meni enemmän tai vähemmän illan kestien ajattelemisessa. Nyt tätä kirjoittaessanikiittelen vaivannäköäni, sillä tulipa kerrankin siivottua talo viikonlopuksi. Ja kaapissa on vielä herkkujakin jäljellä.

Parasta kuitenkin illassa oli se, että täällä oli talo täynnä vieraita. Kiiralla oli niin paljon leikkikavereita, että se ei varmaan vieläkään oo tajunnut mitä tapahtui. Mä en tajua mistä se johtuu, mutta jotenkin aina tuntuu että mun järkkäämät jutut on kaoottisia sellaisella positiivisella tavalla. Tai sitten se johtuu minusta, että en oo delegoinut emännöintiin liittyviä askareita muille. Meidän olohuone on lisäksi himpun verran liian pieni miikkarivaaterekille JA ruokapöydälle.

Illan meiningistä johtuen en jotenkin itse osannut / jaksanut keskittyä vaatetarjontaan sen vaatimalla hartaudella. Enkä huonona bloggaajana kaivanut ees järkkäriä esiin, joten siksi kuva on tylsä kollaasi aiheesta "millaisia osakkeita ostin". Keltaista tulee tyttötriolle. Tähän keltaiseen mätsäävät pipot olis vielä kivat, mutta äkkiseltään en löytänyt nettikangaskaupoista mieluista trikoota.

Kevään mallisto oli mielestäni ihan jees. Aina on jokin kiva vaate löytynyt, kuten siis nytkin.

Tarjoiluina oli perus valkosuklaajuustokakku Valion reseptillä ja joskus Kirsin tarjoiluista mieleen jääneellä mansikkasosepäällyksellä. Vetäisin siis rasiallisen pakastemansikoita soseeksi ja laitoin sekaan yhden liivatteen. Lisäksi makiana oli "Better than sex-cupcakes", johon törmäsin intternetissä ja kaikki, mihin tulee kondensoitua maitoa, on kokeilun arvoista. Hyviä olivat mielestäni, mutta kuorrutteesta ei todellakaan tullut linkin reseptin näköistä.


Eilen kirjoittelin tätä postausta punaviinitirauksen ja kutsuista jääneen juustokakun kanssa.

1 kommentti:

  1. Ostin kans tytölle tuon lammasbodyn ja Simolle autopaidan. Meillä taitaa olla sama maku, koska tuo keltainen pöllömekko jäi vielä harkintaan...

    VastaaPoista