Sivut

sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Buzz! Viledan puhdistussienet ja induktioliesi

Pääsin Buzzaamaan Viledan kampanjaan ja pestiin keraamiselle ja induktiotasolle sopivalla sienellä Kiiran kanssa meidän liesi erään päivällisen jälkeen. Yleensä olen pyyhkinyt tason ruiskimalla siihen eka vesi-fairy-seosta pullosta ja sitten tiskirätillä hinkaten. Jälki oli lähestulkoon samaa sienen kanssa, mutta siihen ei tarvinut suihkia aineita ja rantuja ei nähnyt, kunhan sammutti liesituulettimen armottomat valot.

Ennen - liesituulettimen sinisten valojen kanssa.
Jälkeen - liesituulettimen valojen kanssa.

Jälkeen! Keittiön normivalaistuksessa.
En kovin usein sytytä liesituulettimen valoja, koska siinä on ihan väärän väriset ledit tällä hetkellä. Värilämpötila on muotoa sininen ja kuten noista vaihekuvista näkee, niin armottomasti liesi näyttää armottomasti rantuisalta jälkeen-kuvissa. Tavallisten kattovalojen kanssa tulos oli hyvä ja ainakin uskottelen itselleni, että ammattisiivoajakaan ei saa tuota liettä näyttämään kiiltävänpuhtaalta noiden valojen kanssa.


Sienten nimi on Vileda Active Scrub Keraamisen lieden puhdistussieni ja se toimii siten, että ensiksi hangataan kostean sienen karhealla puolella tahrakohdat ja pyyhitään puhtaaksi pehmeällä mikrokuitupuolella. Tuote lupaa olla naarmuttamatta liettä, kunhan lieden pinnalla ei ole kovaa likaa (sokeria, hiekanmuruja) hangatessa.

Vileda Active Scrub Keraamisen lieden puhdistussieni. SIIVOUSTEKNIIKKAA NYKYMARTOILLE. Hinta: n. 3 e. Pakkauksen sisältö: Sieni, joka on toiselta puolelta karhea ja toiselta puolelta mikrukuidukas.
HYVÄÄ: Ei tarvitse käyttää pesuaineita lieden puhdistukseen ja toimii luvatulla tavalla. HUONOA: En muista kaivaa sitä käyttöön. KENELLE: Roiskijoille. Eli kaikille ruokaa keraamisella liedellä tekeville!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti