Sivut

perjantai 4. huhtikuuta 2014

Leikkien ihmehiekkaa


Perjantai on yleensä MLL:n perhekahvilapäivä ja tällä kertaa paikalla oli kaverini Helin, Leikkien oppimiskonsultin (tuo nimike pesee jonkun Senior Controllerin mennen tullen). Leikkien on siis firma, jolla on nettikaupan, tukkumyynnin ja myymälöiden lisäksi tämmöisiä kutsuja.


Itse lelut on suunniteltu opettavaisiksi ja laadukkaiksi ja siltä ne myös tuntui. Perhekahvilakutsuilla oli niin paljon tohinaa, että en ehtinyt varsinkaan noihin peleihin tutustumaan, mutta mieltä jäi kaivelemaan Bunny boo ja Castle Logix -pelit. Niihin tosin ei vielä Kiiran kärsivällisyys taida riittää, mutta tulevaisuutta on jäljellä vielä paljon.


Eniten mua kiinnosti tutustua taikahiekkaan ja tilasinkin sitä meille pari kiloa. Hiekasta saa muotoiltua kaikenlaista, se pysyy muodossaan eikä määrättömästi sotkekaan.


Uskon, että tämä on menestysainetta. Jos ei Kiiran mielestä, niin itse voin ainakin taikinaterapioida pullataikinan sijaan hiekan kanssa ja laihtua suunnattomasti, kun ei tarvitse syödä tuoretta pullaa.

Mietin tuossa, että paras lelukutsumyynti vois tulla isovanhemmille suunnatuilla kutsuilla joulun alla. Siellä on otollista kulutuskeskeistä yleisöä, joiden tuloista hallitus ei juuri nyt päätöksillään nipistänyt touhutonnia pois.

Mikäli leluhommelit jäi kiinnostaan ja teillekin pitäis saada kilokaupalla hiekkaa, niin ota yhteys Heliin.

2 kommenttia:

  1. Mun miikkarimyyjä myy myös noita leluja, mutta en uskaltanut ostaa tuota hiekkaa. Kun sit olis jotain hiekkaköntsiä kuitenkin pitkin kämppää. Joten kerro sit kuinka sottaavaa tuo on kun pääset testaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä toi sen verran varmaan sottaa, että en ehkä ihan heti siivouksen jälkeen viitsis antaa hiekkaa käsiteltäväksi. Mutta tilasin myös saman firman muovailuvahaa ja se on siistiä kamaa! Oli myös tarjouksessa kympin puteli.

      Poista