Sivut

keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Blogihaaste Senegalista

Kattokaa kun mun vauva on ollut noin vauva vielä syksyllä! 

Sain Kiiran hoitotädiltä ja Dagen efter-bloggarilta Saanalta blogihaasteen Senegalista saakka. Ilmeisesti piti vastata näihin kyssäreihin ja haastaa jatkoon bloggareita. Oikeasti päällimmäinen syy haasteen tekemiseen oli nyt se, että saan vihdoinkin linkitettyä Saanan blogin tänne. Ja julkaisemaan tuon kuvan Saanasta ja Kiirasta :)

Saanahan on siis lähtenyt Senegaliin vapaaehtoistyöntekijäksi Woomal 2-partioproggikseen ja palannee Suomeen loppuvuodesta. Saana, jos joku, osaa yllättää ja tarttua vastaantuleviin haasteisiin. Esimerkiksi viideksi viikoksi puolitoistavuotiaan hoitajaksi (ilman aikaisempaa lastenhoitokokemusta) ja tehtäväkuvaus oli muuten tämmöinen: "Työnkuvassa Kiiran hoito, syöttö ja viihdytys. Tärkeintä, että se pysyy hengissä."

Kaikki selvis hengissä. Myös minä, joka ensin paahdoin kesätöissäni, makasin sitten vuodelevossa sairaalassa ja lopulta sohvalla kotona suunnattoman väsyneenä.

Mutta nyt se Saana on Senegalissa pitämässä näköjään muoti- ja ruokablogia. Lukekaa siis ihimeessä, jos Afrikka yhtään kiehtoo. Ja vaikkei kiehtoiskaan, niin lukekaa silti: Dagen efter. (Riittäiskö kaks linkitystä yhteen postaukseen? En hyötynyt tästä mitenkään, eikä sisällä mainoslinkkejä!)

Ai niin, oli se haastekin.

1. Lempiväri sisustuksessa
Valkoinen. Ei ole muita hyviä värejä sisustuksessa. Aina pitäisi valita valkoinen.

2. Design-esine/-huonekalu, joka ei koskaan tule meille.
Unikkokuosi on liian helppo vastaus, joten sanon että ISO Aalto-vaasi.

3. Hurmaavimmat henkilöhahmot tv:ssa.
Barney Stinson.


"When I´m sad, I stop being sad and be AWESOME instead"
Tuon ottaisin sisustusjulisteena seinään.

Nykyajan Frendit: How I met your mother. Suomeksi Ensisilmäyksellä. Legen... wait for it ... DARY!

4. Suosikki leivonnassa
Kakkublogien lukeminen. Siinä on nolla kaloria. Kalorisuosikkini ovat rasva ja sokeri.

5. Viisi suosikkiblogia ja haasteen antaminen heille
Noniin. Yhtään arvostelematta näitä kysymyksiä, arvostelen niitä, ja jätän haastamatta, koska selitys ja JOKERIKORTTI: mulla on kaksoset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti