Sivut

keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Vesimelonihommia uudella kameralla!

Ensin mietin sitä vuosia. Sitten tein sen. Kerranhan sitä eletään ja kivempi, kun jälkipolvet voivat katsella tuhansia hyviä kuvia eletystä elämästä, kuin kännykkäkameraräpsyjä.

Ostin uuden järkkärin ja siirryin vuonna 2008 ostetusta ja erinomaisesti palvelleesta Canon EOS 450D:stä askeleen kovempaan suuntaan. Laitoin nimittäin heti kerralla Canon EOS 6D:n, joka on puhdasta mahtavuutta.

Toistaiseksi magein ominaisuus 6D:ssä on kuvien wifi-lähettely puhelimen avulla. Pienentää ne kans samalla blogiin sopiviksi. Sen yhden blogiin tarkoitetun kuvan siirtyminen internettiin on siten huomattavasti helpompaa mitä vanhalla järkkärillä, jonka muistikortilla marinoin kuvia kuukausia.

Toistaiseksi olenkin vaan räpsinyt 6D:llä automaattiasetuksin ja lainalinssillä räpsyjä. Huikea vehje näinkin! Mutta kameroihin sopii autovertailut, joten miksi ajaa kaheksaakymppiä, kun voi päästellä motarilla sataakahtakymppiä? Pitäisi siis ohjekirjan kanssa tutustua tähän uuteen kamppeeseeni, että päästään sinuiksi ja voidaan elää onnellisina vuosikymmeniä yhdessä.

Mutta kuten muuten ylläolevista kuvista näette, olen syöttänyt lapsille vesimelonia. Tykkäsivät :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti